In de vrolijke jurkjes van het organic Finse label Naperonuttu kun je zwieren, zwaaien en rondjes draaien. Prachtige dessins voor de vrolijke meisjes die huppelend door het leven gaan. Jurkjes voor iedere dag maar ook zeker geschikt voor een feestelijke aangelegenheid. Ninie heeft de mooiste jurkjes uit de collectie in haar assortiment. Kijk maar mee.

Neem bijvoorbeeld dit kleurrijke rode jurkje vol bloemen die bestaan uit hartjes in roze en groen. Rode details in de taille, langs de mouwtjes en de hals. Het wijde rokje geeft veel bewegingsvrijheid en ze kunnen er heerlijk in zwieren. De organic stoffen die Naperonuttu gebruikt zijn heerlijk zacht waardoor het draagcomfort helemaal geweldig is.

Naperonuttu-jurkje-Ninie-HipPeZ

Alles is liefde in en aan dit jurkje. Het witte jurkje heeft een all-overprint van roze hartjes, roze details langs de mouwtjes en de hals. Het rokje heeft laagjes en is zo wijd dat je er goed rondjes mee kunt draaien. Een feestelijk jurkje voor iedere dag.

Rood met witte bloemen, een zwarte band in de taille en ook de boordjes langs de mouwtjes en hals van dit beeldschone jurkje zijn in zwart afgewerkt. Een bijzonder mooi jurkje voor ieder dag, maar ook zeker meer dan geschikt voor een feestelijke dag. Maar ook perfect geschikt voor de kerstdagen. Met dit fijne jurkje zie je er keer op keer geweldig mooi uit.

Naperonuttu-rood jurkje-Ninie-HipPeZ

Alle kleding van Naperonuttu wordt in Europa geproduceerd, is organic en uiteraard komt hier geen kinderarbeid aan te pas. Heerlijke en eerlijke kinderkleding uit Finland. Je shopt deze hippe, vrolijke en prachtige jurkjes van Naperonuttu online bij HipPeZ aangesloten webwinkel Ninie.nl.