Zijn jullie zwanger en ben je op zoek naar een origineel idee om dit geluk wereldkundig te maken en te delen met iedereen? Blijkaartje.nl heeft geweldig leuke zwangerschap aankondigingskaartjes in het assortiment.

Blijkaartje aankondiging zwangerschap - HipPeZ

Aankondiging zwangerschap

Wanneer je ontdekt dat je in verwachting bent is het spannend. Het blijft nog even een heerlijk geheimpje tussen jullie. Zodra je wat verder bent in de zwangerschap wil je dit natuurlijk het liefste delen met iedereen die je lief is. Hoe leuk is het ook om die blijdschap terug te zien bij bijvoorbeeld je ouders, familie en vrienden.

Het vertellen kan op ontzettend veel manieren. Van het gewoon vertellen, tot een cadeautje met daarin bijvoorbeeld de eerste foto van de echo. Een button, een kraskaartje en ga zo maar door. Nieuw zijn de geboorte aankondigingskaartjes van Blijkaartje.nl. Zo kun je kiezen uit een aantal toffe voorbeelden die zij in het assortiment hebben. Maar je kunt ook kiezen voor een geheel eigen ontwerp. Kies bijvoorbeeld voor een prachtige foto van jullie samen, eentje die je al hebt of maak een speciale foto voor het kaartje. Je kunt daarbij zo creatief zijn als je zelf wilt.

Zwanger? Ontwerp je eigen kaartje

Wanneer je zelf  een geweldig idee hebt maar nog niet precies weet hoe je dat het beste kunt verwerken, kun je jouw ideeën mailen. Dan gaat het ontwerpteam vrijblijvend voor jullie aan de slag. Dit gaat heel eenvoudig via de mail. Wanneer zij verschillende ontwerpen voor jou klaar hebben staan kun je die via je eigen account bekijken. Met de code drukproef-1302 ontvang je één gratis drukproef van jouw kaartje. Zo kun je hem thuis live bekijken, voelen en bewonderen. Moet er nog iets aangepast worden, dan kan dat uiteraard. Is het kaartje helemaal naar wens dan kun je je bestelling plaatsen. Een originele manier om het prille geluk te delen met je omgeving. En tevens een prachtige herinnering voor later.

Je kiest, ontwerpt en bestelt deze hippe aankondiging zwangerschapskaartjes online bij Blijkaartje.nl waar je uiteraard ook goed kunt slagen voor een geboortekaartje.

Zwanger? Zwangerschap aankondiging Blijkaartje - HipPeZ