Zoooo hip zijn als je dochter….

by Theresia on 24 januari 2013

in Hippez Blognieuws, Meisjeskleding, Nederlandse merken

Ben je ook zo trots op je dochter en vind je het leuk om je soms hetzelfde te kleden? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij Janey kidswear.

De nieuwe voorjaar/zomercollectie bij de Nederlandse Janey Kidswear overtreft zichzelf wederom. Jane, het gezicht achter Janey kidswear, heeft weer een prachtige collectie kinderkleding ontworpen. Dit seizoen breidt ze haar collectie uit met damesshirts, voorzien van de hipste applicaties die je enkel en alleen bij Janey Kidswear in het assortiment heeft. Lekker uniek dus.

Het komende seizoen wordt kleurrijk, hip en grappig. Want de nieuwe applicaties zijn stuk voor stuk afbeeldingen waar je van gaat glimlachen en dat komt goed uit want dat zien ze graag bij Janey. De collectie leren rokjes is weer aangevuld. Deze zijn ontzettend gewild dus zorg dat je er op tijd bij bent. Daarnaast is er een trendy collectie shirts, rokjes, jurkjes en setjes. Onderling natuurlijk geweldig met elkaar te combineren.

Wat dacht je van de koala die kauwgombellen blaast, twee doggies op koffers, een hond of een poes in hippiestijl. Daar word je toch blij van. Leuk op een leren rokje maar ook heel lief op dat bloemenrokje. Eigenlijk is het moeilijk kiezen want het is allemaal zo leuk. Wel is het fijn dat je er je hele zomercollectie kunt bestellen. En hoe grappig is het dan om hetzelfde shirt te dragen als je dochter. Zooooooo hip zijn als je dochter lukt je zeker bij Janey Kidswear.

De kinderkleding van Janey Kidswear is verkrijgbaar in de maten 86/92 tot en met 146/152, voor de dames zijn de shirts verkrijgbaar in de maten S, M en L. Voor welk shirt gaan jullie? 

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: