Zomercollectie Dutch Heroes TATA bij StoereBoys.nl

by Theresia on 18 februari 2016

in ► Kids Fashion, Jongenskleding, Nederlandse merken

De zomercollectie 2016 van Dutch Heroes TATA hangt online bij StoereBoys.nl. En deze collectie is er eentje om te onthouden. Of eigenlijk een om gelijk te shoppen, want met deze collectie laat de zon zich spontaan zien en wordt het gelijk een beetje zomer. 

Stoereboys-DutchHeroes-tshirts2016-HipPeZ

Deze zomercollectie van Dutch Heroes TATA is erg leuk, hij is er voor coole dudes en kleine apenkoppen. Hippe prints en vrolijke kleuren die makkelijk te combineren en te dragen zijn. Voor sportieve jongens, de stoere en kleine grapjassen. Neem nu het grappige shirt met aap, lekker ondeugend met zijn vingers in de oren en een grappige bril. Zie je het ondeugende koppie van je zoon er al boven? De shirts van Dutch Heroes worden gemaakt van 95% katoen met 5% elastan. Prima kwaliteit met een fijn draagcomfort.

Mix en match er maar op los, ga voor een set in dezelfde kleur en print zoals de shorts, shirt en hoodie met de palmbladerenprint. Lekker hip en sportief. Fijn om zo te dragen en een perfecte outfit voor de vakantie of om in te sporten.

Stoereboys-DutchHeroes-TATA-zomer2016-HipPeZ

De sportieve surf dudes vallen vast als een blok voor de shirts Surfboard en California. Sprekende kleuren en een beachie, zonnige look. Door de veelzijdigheid aan kleuren ook makkelijk te dragen op vele soorten kleuren broeken.

Dit is nog maar een klein tipje van de sluier wat betreft de nieuwe Dutch Heroes TATA collectie. De rest van deze hippe boys collectie bekijk en shop je bij HipPeZ webshop StoereBoys.nl.

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: