De zomercollecties 2018 hangen te pronken bij Koelzkidz. Deze zijn super hip en perfect te combineren met de kinderoorbellen en haaraccessoires van Staartjesenstrikjes.nl. Wij combineerden alvast wat hippe meisjesmode met de leukste accessoires, get summer ready!

Staartjesenstrikjes - accessoires - Koelzkidz - summercollection 2018 - HipPeZ

Zomercollectie 2018

Nog een paar dagen tot de lente begint, wij kunnen niet wachten. Met het zien van alle prachtige nieuwe zomercollecties bij Koelzkidz kan het mooie weer niet snel genoeg beginnen voor ons. De mooiste kleding van oa. MOLO, Lipfish, Maxomorra en 4FunkyFlavours nemen ons mee naar zonnige dagen. Kleurrijk en hip. Je shopt nu de leukste shirts, jurkjes en jumpsuits voor de vrolijkste seizoenen van het jaar. Zo’n vrolijke nieuwe outfit maak je helemaal af met de mooiste oorbellen en haaraccessoires. Mix en match er maar lekker op los.

Hippe kinderoorbellen en haaraccessoires

Staartjesenstrikjes is zo’n fijn adresje om je outfit helemaal af te stylen. Kies voor een of meerdere haaraccessoires. Een vrolijke bloem, een hippe haarband, strikjes, schuifjes en speldjes. Je kunt het niet bedenken of deze HipPeZ shop heeft het in haar assortiment. En in de lente en de zomer mag het lekker uitbundig, kleurrijk en sprankelen. Met de keuze uit zoveel kleuren is er altijd eentje die er perfect bij past.

Ieder outfit de juiste accessoires

Ook aan de oren wordt gedacht bij Staartjesenstrikjes.nl. Ze hebben er zoveel oorbelletjes voor de meisjes, echt een assortiment om hebberig van te worden. Met de keuze uit echt zilver of chirurgisch staal weet je zeker dat het goed zit. Ze zijn helemaal top om je zomerse look helemaal compleet te maken. Schattige vogeltjes voor bij het 4FunkyFlavours shirtje met de ijsvogel of een ijsjes met glittersteentjes bij de Lollypop jurk van Maxomorra. Of wat dacht je van de bloemetje bij de jumpsuit, de poezen bij het 4FunkyFlavour jurkje cats. Maar ook de paardenfans worden niet overgeslagen, er zijn verschillende oorbellen voor de paarden- en unicornfans te verkrijgen. Te leuk allemaal.

Koelzkidz-Lipfish-Staartjesenstrikjes-HipPeZ

Ook de nieuwe en altijd speelse collectie van Lipfish is binnen bij Koelzkidz. Sprekende kleuren en dieren waarvan er altijd iets los zit om mee te spelen. Zo ook dit seizoen. Neem bijvoorbeeld het jurkje met het uiltje. Aquablauw met roze, de kleuren van de zomer. Of het roze jurkje met de gele giraf. De jurkjes zijn ook verkrijgbaar in shirts. Daarnaast is er ook een ondeugend aapje en een schattig vosje.

Geniet van alle nieuwe zomercollecties van 2018 bij Koelzkidz en shop bijpassende haaraccessoires en oorbellen bij Staartjesenstrikjes.nl En vergeet bij Staartjesenstrikjes.nl niet om naar de beeldige collectie voor de Paasdagen te kijken.

Paascollectie kinderoorbellen - Staartjesenstrikjes - HipPeZ