Zomercollectie ’14 Dutch Design Bakery

by Theresia on 24 februari 2014

in Babykleding, Meisjeskleding, Nederlandse merken

Thumbnail.ashxBakery Babes, Bakery Babies en New Born
De Bakery Babes en Bakery Babies kunnen kiezen uit vrolijke rokjes, jurkjes, shirts, broekjes, leggings en vestjes in volgens mij zo’n beetje alle kleuren die er zijn. En voor de Holland liefhebbers hebben ze speciaal de kleur oranje en de kleurencombinatie rood-wit-blauw die vaak terugkomt. In de collectie vind je veel kledingstukken die mooi zijn afgewerkt met hippe kolibrie printjes, bloemen borduurtjes, vlinders, roezels, stroken, alloverprints of met een riem of vetersluiting. Daarnaast zijn er ook weer makkelijk te combineren basics beschikbaar. Voor de allerkleinste meisjes heeft Dutch Design Bakery deze zomer twee kleurrijke rompertjes in de collectie.

Dutch Design Bakery bij Zazou
Wij worden wel weer vrolijk van al die kleurtjes en mooie details van Dutch Design Bakery, jij ook? Vooral leuk zijn al die verrassende items waarbij de voorkant heel anders is dan de achterkant. De stoffen die zijn gebruikt in de kleding zijn katoen/poplin en mooie rekbare jerseys. The Dutch Design Bakery gebruikt 100% organisch katoen. Kortom, kleurrijke en kwalitatieve kinderkleding die net even ‘anders’ is.image0044

Het was voor Zazou een hele klus om de zomercollectie 2014 van Dutch Design Bakery online te zetten. Want ze hebben de HELE zomercollectie voor jullie beschikbaar! En dat betekent een collectie met meer dan 100 items! Dat wordt nog moeilijk kiezen tussen al dat leuks.

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: