Zoku Quick Pop Maker – binnen 9 minuten zelfgemaakte ijslolly’s

by Theresia on 31 juli 2017

in ► Kids Lifestyle, DIY & Knutselen, Eten & Drinken

Zin in een ijsje en niets in huis? Met de Zoku Quick Pop Maker maak je binnen 9 minuten de allerlekkerste ijsjes zelf. Supersnel, handig, lekker, gezond én erg leuk om te doen met kinderen. Maak de mooiste ijsjes met fruit, sap en yoghurt, ontdek de allerlekkerste recepten en tover keer op keer nieuwe ijsjes tevoorschijn met deze handige ijsmaker.

Zoku Quick Pop Maker - Kdootjes - HipPeZ

De Zoku Quick Pop™ Maker is niet groter dan een half brood en past vrijwel in elke vriezer en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze ijsmaker werkt zonder elektriciteit en is hierdoor overal te gebruiken. Plaats de Zoku Quick Pop Maker een uur lang in de vriezer, of laat hem daar gewoon staan. Met de basisset kun je heerlijke ijsjes maken, deze bevat naast de ijsmal 6 herbruikbare kunststof ijslollystokjes met 6 speciale druppelvangers en een speciaal ontwerpen Super Tool waarmee de ijslolly’s snel uit de ijsmal te halen zijn. Met deze mal kun je per keer ongeveer 9 ijslolly’s maken.

Zoku Quick Pop Maker-Kdootjes-HipPeZ

Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Dan is er dit handige receptenboekje waarmee je de heerlijkste ijsjes maakt. Lekkere combinaties, leuke vormen, gestreept of met grappige figuurtjes.

Met de handige tools van Zoku maak je de Zoku Quick Pops nog leuker. Met deze uitbreidingsset maak je de ijsjes nog eenvoudiger heel erg leuk en aantrekkelijk. De set bestaat uit 14 verschillende stansvormen om gezichtjes te maken en een lepel om alle gestanste figuurtjes op te leggen om vervolgens in de Zoku basisset te plaatsen. Even wachten totdat het is aangevroren om daarna de vloeistof erbij te gieten en klaar is het grappige ijsje.

Zoku caracter kit - Kdootjes - HipPeZ

Wij wensen je alvast veel plezier met het maken van gezonde, lekkere en grappige ijsjes deze zomer. Je shopt alle bovenstaande Zoku producten online bij Kdootjes.nl

Ook interessant:

Previous post:

Next post: