Zo af en toe horen wij bij HipPeZ hoe bepaald ontwerp ontstaat, meestal gebeurd zoiets na een mooie bron van inspiratie. Bij de één is dat tijdens een gesprek met iemand, de ander doet de inspiratie op in de natuur of tijdens een vakantie. Zo ook deze dame.

In het voorjaar een bezoekje aan Parijs brengen en vol inspiratie terug komen dat overkwam Sylvia Khadjé.  Ze werd geïnspireerd door de prachtig gekleurde macarons die je daar overal vindt, zelfs bij een fast food keten! Na een druk jaar kwam het er afgelopen maand van, ze liet drie prachtige afbeeldingen speciaal voor Dottig ontwerpen.

Dottig liet drie nieuwe afbeeldingen ontwerpen, geïnspireerd op al de kleurrijke zoetigheden van deze tijd. Naast de macarons koos zij ook voor de hippe cakepop lolly’s, die de meiden van nu maar al te graag maken, en de donuts. Zij werden in een vintage jasje gestoken. Niet alleen omdat het helemaal in stijl is maar ook omdat ze dan zo prachtig kleuren met de vintage gekleurde pettiskirts van Dottig. Zo heb je gelijk een hip setje met vintage uitstraling. Daar mag  je in gezien worden.

De shirts zijn verkrijgbaar vanaf maat 56 t/m 86 en van 86-92 t/m 158-164. De afbeeldingen zijn verkrijgbaar op verschillende kleuren shirts zo heb je altijd je favoriete kleur voorzien van deze heerlijke afbeeldingen voorzien van de tekst Fair trade of Delicious. En kun je niet kiezen, dan is er altijd de mogelijkheid om een cadeaubon te bestellen bij Dottig.com, zo kan de ontvanger zelf het perfecte shirt of die hippe pettiskirt bestellen.