Gespot bij HipPeZ | Zo lief, zo zoet, zo dottig

by Theresia on 23 november 2012

in Babykleding, Hippez Blognieuws, Meisjeskleding, Nederlandse merken

Bij Dottig.com kwamen we weer zoiets leuks tegen, namelijk dit hippe shirtje met deze oh zo zoete bambi. Het hertje draagt een chamballa ketting, juist die van die armbandjes die zo hip en gewild zijn onder de jeugd, rond de nek en heeft een gehaakt bloemetje rechts bovenin. Bambi ligt op een achtergrond van gekleurde dots en heeft een oranje geruit randje erom heen.

Dit shirtje staat enorm leuk bij de 8 laagse organza rok in vlammend roze met oranje. Dat is nog eens knallend en fleurig voor de dag komen. Super leuk om in te feesten maar ook zeker geschikt voor een normale schooldag. Ik weet zeker dat je dan de meeste complimentjes scoort en dat dit de favoriete outfit wordt, net zolang tot ze er uitgegroeid is. En dan is er vast een zusje of nichtje die hem heel graag gaat dragen.

Heb je een lief, klein grietje of iemand in je omgeving die zo’n lief roze dotje heeft gekregen? Deze super lieve shirtjes zijn er ook in kleinere maatjes. En er is zelfs de mogelijkheid om dit shirt te bestellen met de vermelding van een naam, echt heel persoonlijk en het staat zo lief en eigenwijs. Je kunt bij Dottig.com nu zelfs de cadeauverpakking mee bestellen. Moet je eens zien hoe lief dat eruit ziet. Dat is nog eens liefde op het eerste gezicht. Deze hippe shirts zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, rood, fuchsia en babyroze bij Dottig.com. Ga jij de show stelen met zo’n super cute shirtje?

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: