Zelf eten zonder knoeien met de Skip Hop Snack Cup

by Theresia on 19 juli 2017

in ► Kids Lifestyle, Eten & Drinken

Zodra jouw kleintje steeds meer zelluf wil doen is de Skip Hop snack cup een echte aanrader. De kleine ontdekkers kunnen hieruit zelf hun fruit of snacks eten zonder dat er geknoeid wordt. Handig voor thuis maar ook zeker voor onderweg. 

De Skip Hop snack cup stimuleert te leren eten zonder te knoeien en de flexibele opening zorgt ervoor dat er niet gemorst kan worden, zelf niets als het per ongeluk op de grond valt. De easy-grip zorgt ervoor dat de kleine handjes de cup makkelijk vast kunnen houden. De cup is doorzichtig zodat je makkelijk kunt zien hoeveel er nog in zit. Ook superleuk in combinatie met het overige servies van Skip Hop. Er is bijvoorbeeld een besteksetje, een schaaltje en een bordje.

Hethippeschaap - skip hop - HipPeZ

Door de handige deksel is hij goed afsluitbaar zodat je hem makkelijk in je tas stopt en er onderweg niets uitvalt. Deze handige snack cup heeft een inhoud van 700 ml., is te gebruiken vanaf ongeveer 12 maanden, hij is vaatwasser bestendig en uiteraard vrij van BPA, Phthalaten (weekmakers) en PVC.

Skip hop - snack cup - hethippeschaap - hippez

Je shopt deze handige Skip Hop snack cup online bij HipPeZ aangesloten webwinkel Hethippeschaap.nl

Ook interessant:

Previous post:

Next post: