Z8 zomercollectie ’16 | Leave sparkles wherever you go

Oud

Shine bright like a diamont is een van de thema’s van het overweldigende mooie Z8, met hun collectie voor de komende zomer. 2016 wordt een jaar om te stralen als een diamant, deze vorm zie je dan ook veelvuldig terug op de zoete babykleding voor meisjes. Maar ook voor de newborn jongetjes is er genoeg moois om van te smullen.

z8 newborn '16 NummerZestien HipPeZ

z8 newborn girls 2016 NummerZestien HipPeZ

Heerlijke shirtjes, zoals de roze met de tekst: ‘You are a sweetie”. Snoepjes zijn het, stuk voor stuk. Het heerlijk zachte babyroze, wat overigens de trend wordt van 2016. Niet alleen in kinderkleding maar ook in de volwassen mode en het interieur. Samen met het altijd frisse mintkleurtje wat zowel voor boys als girls een stralend effect geeft samen met het navy met wit kan de zomer eigenlijk al niet meer stuk. Als daar de zon niet van gaat stralen.

z8 zomer '16 NummerZestien HipPeZ

z8 newborn zomer 2016 boys NummerZestien HipPeZ

Verlang je ook meteen naar die heerlijke zomerse dagen na het zien van deze fantastische collectie van Z8? Je hoeft er niet op te wachten om je kindje een vrolijke look te geven. Veel kleding is ook al geschikt voor nu. Hip voor newborn boys and girls. Welkom op de wereld!

NummerZestien heeft deze collectie al in de winkel hangen. Ga je vergapen aan deze prachtige kleding, die trouwens ook een mooie binnenkomer is op een babyshower of kraambezoek.

z8 newborn zomer 2016 NummerZestien HipPeZ