Z8_12De nieuwe najaar/wintercollecties stromen weer binnen. Het ene merk is nog mooier en hipper dan de ander. Een feestje om te zien dat de kleintjes onder ons ook komende koude maanden er weer hip en warm gekleed bij kunnen lopen. Neem nu Z8 baby, adorable, cute, stoer en lekker hip!

Voor de meisjes zien we dit najaar veel peach en cherise, gecombineerd met grijs melee en navy. Shirtjes met girly strikjes prints, comfortabele sweatpants en lieve jurkjes met bijpassende leggings. En als het koud wordt, kies je voor een lekker warm teddy vest, gevoerd met super zachte teddy voering of het Brenda winterjacket met een all over sterrenprintje. Door het gebruik van de kleurthema’s zijn alle artikelen uit het thema gemakkelijk met elkaar te combineren.

Z8_10De jongens hebben dit najaar shirtjes met stoere prints zoals bikes, rugby en trendy tekstprints. Combineer deze met de comfortabele Elvis jogging pants of een van de stoere denims mèt bretels. En om lekker warm te blijven zijn er verschillende hooded vesten, sweaters en natuurlijk een winterjacket. Allemaal in de kleuren navy, kobalt, grey en tabacco brown, dus ook voor de jongens matches alle artikelen met elkaar.

De nieuwe collectie van Z8 baby voor najaar/winter 2014 -2015 is weer online! De collectie van Z8 baby is verkrijgbaar in de maten 62 t/m 86. Shop jouw favoriete Z8 collectie in de webshop van Nummer Zestien. Dan kies je voor uitstekende service én een snelle levering!