Yporqué | En waarom? Hippe kidsmode uit Spanje

by Caroline | HipPeZ on 28 augustus 2011

in Hippez Blognieuws, Spaanse merken

‘Look at me’, ‘Listen to me’

HipPeZ winkel Broer & Zus heeft de nieuwe herfst- en wintercollectie 2011/2012 binnen van het originele Spaanse kinderkledingmerk Yporqué!

Yporqué werd geboren in 2007 in Barcelona. Yporqué – een hippe schrijfwijze voor de spaanse uitdrukking ¿y por qué – betekent letterijk En Waarom? Het verwijst naar de eeuwig herhaalde vraag van opgroeiende kinderen die alles willen leren begrijpen en je de hele dag achtervolgen met En waarom? En waarom En waarom? Het idee voor dit kinderkledinglabel is ontstaan bij drie vrouwen met verschillende achtergronden (design, marketing en psychologie) die hun talenten hebben gebundeld in een nieuw kinderkledinglabel, dat behalve heel hip en trendy, ook staat voor een duidelijke concept waarbij heel duidelijk rekening mee wordt gehouden met de dragers van de kleding, namelijk kinderen. 

We zijn dol op de ‘listen to me’ shirts met echte geluiden van een indiaan, kiss kiss, keygitar en de ‘look at me shirts’ met een snor of hertengewei. Kijk ook eens naar de legging met een rokje eraan vast, of een cool retro vest. Kinderen vinden dit geweldig en jij vast ook! In Spanje hebben de ontwerpers onlangs diverse prijzen ontvangen als meest creatief kinderkledingmerk.

De nieuwe collectie van Yporqué is verkrijgbaar bij HipPeZ winkel www.broerenzus.nl

Broer & Zus

Broer & Zus
Originele kinderkleding (2-12 jaar) Bellerose, Bakker made with Love, Finger in the Nose en eigen label.

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: