Your Wishes is een tof kinderlabel uit Nederland. Alle producten worden handgemaakt en in eigen huis gedrukt. Een merk voor alle moms and dads (to be). En dit hippe merk is vanaf vandaag verkrijgbaar bij De Wollige Cactus met een fijne kennismakingskorting. Deze korting is alleen vandaag geldig!

Your Wishes

Voor alle (groot)ouders (to be) is er een fantastische Your Wishes collectie kinderkleding. Voor de kleine baby’s, dreumesen en peuters. Lekker trendy in monochrome, hippe prints – al dan niet in een toffe kleur – en sprekende teksten, kortom een wannahave merk voor alle jonge ouders.

Tessa Gerritsen is het gezicht achter Your Wishes, met haar ruime ervaring in de verschillende modebedrijven zet zij keer op keer een prachtige collectie neer. Collecties die uniek zijn, exclusief en kwalitatief erg goed. De snel wisselende collecties worden met veel passie en liefde ontworpen en gemaakt door de eigen designers van Your Wishes en de coupeuses vanuit het Your Wishes HQ. Bij dit hippe merk vind je geen massaproductie, zo blijft alles lekker uniek.

Stoer, speels en lief

Your Wishes staat bekend als trendsetter in de kindermode, de inspiratie halen ze uit de ‘volwassen’ mode en geven er een speelse twist aan. Daardoor is het niet alleen een feestje voor de monochromeliefhebbers, ook aan de sprekende hippe kleuren wordt gedacht. Bovendien zorgen ze ervoor dat alle kleding heerlijk zit en draagt en dat de kleintjes alle bewegingsvrijheid krijgen die ze nodig hebben. Er zijn verschillende prints die stuk voor stuk even leuk zijn. Maak een leuk setje met dezelfde print of mix het met een hippe tee of sweater met tekst.

Yourwishes - DeWolligeCactus - HipPeZ

Met zo’n heerlijke collectie krijg je misschien wat keuzestress. Alles is zo leuk dat het zomaar je favoriete merk kan worden. Eigenlijk willen wij alles wel van Your Wishes….. Wat ook zo leuk is aan deze kleding, dat veel gedragen kan worden door jongens én meisjes. Neem bijvoorbeeld de geweldig leuke jumpsuit stripes. Match hem voor de dochter met een bijpassende haarband en voor je zoon met een paar stoere stappers of een stoer shirt.

Shoppen met korting

DeWolligeCactus heeft Your Wishes in het assortiment en is daar enorm enthousiast over. Om dat enthousiasme met jou te delen ontvang je met de kortingscode: Yourwishes maar liefst 15% korting op alle hippe baby- en peuterkleding én op alle kinderkameraccessoires. Ook die zijn die zijn superleuk! Your Wishes - kidslifestyle - HipPez