Tijdens de komende feestmaand word jullie huis vast weer gevuld met het leukste speelgoed. Maar waar laat je al dat nieuwe speelgoed wanneer je kleintje op bed gaat of er opgeruimd moet worden? BenIkHip.nl heeft daar een mooie oplossing voor. 

xxl-paperbag-benikhip-hippez

Een echte blikvanger in de woonkamer of slaapkamer van de kinderen is deze fijne XXL opbergzak van kraftpapier. Deze hippe opberger is gemaakt van drie lagen dik krafpapier en blijft ook staan zonder inhoud. De binnenkant van de XXL paperbag is opgebouwd uit 2-laags 70 grams bruin kraftpapier, de buitenkant bestaat uit 90 grams kraftpapier en is gebleekt. Door deze combinatie ontstaat er een sterke papieren opbergzak.

Superleuk om de naam van je kindje erop te laten drukken, kies je eigen favoriete lettertype. De standaard tekstkleur is zwart, mocht je liever een andere kleur opdruk hebben dan kunnen ze je bij BenIkHip ook verder helpen. Het is een fijne en ware toevoeging in de babykamer, kinderkamer of de woonkamer. De opbergzakken hebben een afmeting van 80 cm x 50 cm x 13 cm.

Print

Naast de paperbags met naam zijn er ook nog heel veel hippe met een geweldige afbeelding, neem nu deze met een hert. Perfect te gebruiken tijdens de kerstperiode, zet er een schattig boompje in of vul hem met een heerlijke warme deken.

Je shopt deze hippe paperbags bij HipPeZ aangesloten webwinkel BenIkHip.nl.

benikhip