De Wobbel 360 is een andere variatie op de bekende Wobbel. Deze Wobbel 360 is rond en geeft ontzettend veel mogelijkheden om te balanceren en te spelen. Ook zo leuk is dat dit houten speelgoed al geschikt is voor de allerkleinsten en mee groeit met de behoefte van het kind.

Wobbel - Houtspel - HiPPeZ

Wobbel 360 laat je balanceren op vele manieren

De Wobbel 360 is een ronde houten schaal waarmee je kunt draaien, balanceren op veel manieren en waarmee je verschillende spellen kunt doen. Zoals eerder genoemd is deze Wobbel 360 al geschikt voor baby’s. Ze kunnen er heerlijk op liggen, je kunt ze zachtjes laten draaien en wiebelen. Dit speelgoed groeit mee met de ontwikkeling van je kindje. Voor iedere leeftijd zijn er weer nieuwe oefeningen en spellen te bedenken.

Spelend ontwikkelen met het wobbelbord

Het wobbelbord nodigt uit om op te balanceren, maar is ook heel fijn om mee te draaien. Of je dat nu alleen doet of met een vriendje, broertje of iemand anders. Het stimuleert de ontwikkeling van je evenwicht, de motorische vaardigheden en de creativiteit van kinderen. Zo worden ze steeds opnieuw aangetrokken tot dit unieke stuk speelgoed en verzinnen ze iedere keer iets nieuws. En met een diameter van 70 cm en een belastbaarheid van maximaal 200 kilo kun je hier met meerdere kinderen of als ouder met je kleintje op.

Wobbel 360 - Houtspel - Hippez

Voor iedere ondergrond de juiste Wobbel

De ronde balanceborden hebben verschillende afwerkingen aan de onderzijde. Zo kun je kiezen voor een geheel houten variant, deze is geschikt voor een zachte ondergrond zoals tapijt. Voor de harde vloeren zoals laminaat, hout of tegels is er een met persvilt. Dit persvilt wordt gemaakt van gerecyclede frisdrankflessen en is naast zacht ook goed schoon te maken. Deze persvilten onderkant zorgt voor geluidsdemping maar ook dat de harde vloeren niet beschadigen. Zo is er voor iedere vloer een passende Wobbel 360.

Houtspel.nl heeft deze Wobbel 360 nieuw in het assortiment, hier kun je overigens ook goed terecht voor alle Wobbel varianten. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden en het mooie van duurzaam houten speelgoed.

Wobbel 360 balansbord - Houtspel - Hippez

Op zoek naar meer houten speelgoed? Kijk hier verder >>>