De winter liet zich even zien de afgelopen dagen, er werd zelfs op de straten geschaatst in het noorden van het land. Hoe bijzonder is dat? Naast het ongemak in het verkeer is het wel een geweldige ervaring. Aansluitend op de winter en het schaatsen heeft Janey een bijzonder leuke collectie met o.a. deze print van een giraf die zin heeft om te gaan schaatsen. Gekleed met muts, sjaal en een paar kunstschaatsen om haar hals is dit een feestje om te dragen in dit seizoen.

Janey-giraf-hippez

Of je dochter nu dol is op rokjes, jurkjes of liever een broek draagt met een leuk shirt, Janey heeft ervoor gezorgd dat al deze meisjes hip voor de dag komen met deze lieve applicatie. Het jurkje en rokje hebben de keuze uit een bijpassend lint of heel veel lintjes en de naam van je dochter, die je er voor het wassen heel handig afhaalt.

Hippe mode voor stoere meisjes met pit. Met de keuze uit roze, rood, antraciet, groen en zwart zit er voor iedereen wel wat tussen. Met een geheel eigen ontwerp shop je iets unieks bij Janey-kidswear.

Janey-jurkje-giraf-hippez

De kleding is verkrijgbaar in de maten 98/104 tot en met 146/152. Combineer het met de bijpassende beenmode van Bonnie Doon die je hier ook shopt en je dochter zal stralen in haar kleurrijke setje.