Wintercollectie Villervalla laat de winterzon stralen

by Theresia on 2 september 2016

in Jongenskleding, Meisjeskleding, Scandinavische merken

Het Zweedse kinderkledingmerk Villervalla weet hoe ze van de wintermaanden een kleurrijk feestje kan maken. Vergeet alle saaie, donkere kleuren en geniet van de kleurexplosie van deze nieuwe wintercollectie. Sterren en strepen in combinatie met sprekende, vrolijke kleuren en dat allemaal in heerlijke zachte stoffen.

sTerrenopsTelten_Villervalla_HipPeZVillervalla, wat Zweeds is voor rommel of warboel, is op de markt sinds 2005 én online exclusief verkrijgbaar bij HipPeZ aangesloten webwinkel sTerrenopsTelten. Dan kom je nog eens uniek voor de dag op school! Fijne warme winterjassen met een sterren of strepen, heerlijk warm, perfecte kwaliteit en ook nog eens zeer geschikt voor de wintersport. Lekker warme fleece en velours vesten die nu ook al heel goed aankunnen in de ochtend naar school, fijne longsleeves, hippe jurkjes en bijpassende vrolijke maillots. 

Dit hippe merk denkt niet alleen aan de hippe uitstraling, ook is het belangrijk dat de kleding onder goede arbeidsomstandigheden gemaakt wordt zonder toevoeging van schadelijke stoffen tijdens het productieproces. De kleding van Villervalla zit niet alleen lekker en staat niet alleen erg leuk, ook de kwaliteit en de prijs is erg goed. sTerrenopsTelten is hiervoor het enige online adres.

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: