Eén van de all time favorites figuren voor de babykamer is toch wel Winnie the Pooh en zijn vriendjes. Al decennia lang verovert deze aandoenlijke beer de harten van vele ouders en kinderen. Winnie the Pooh is dan ook een echte aanrader voor de baby- en kinderkamer. Met de mooie collectie Winnie the Pooh muurstickers/interieurstickers van Topmuurstickers tover je de kamer van je kleintje om in een sprookje. 

Winnie the Pooh muursticker - Topmuurstickers - HipPeZ

Met de keuze uit de mooie collectie muurstickers met verschillende afbeeldingen van Winnie the Pooh met jouw favoriete vriendje, kun je kiezen uit Iejoor, Tijgetje of Knorretje. Bij Topmuurstickers vinden ze alle vriendjes even lief en hebben daarom een nieuwe muursticker aan het assortiment toegevoegd. Daarop staan alle favoriete vriendjes.

Wat zo enorm handig is bij Topmuurstickers, je kunt de stickers bestellen in een tal van kleuren, helemaal aangepast aan jouw interieur. Zo zit je niet aan één bepaalde kleur vast. Ook kun je kiezen uit verschillende afmetingen, zodat je altijd het juiste formaat op de juiste plek  hebt. En het kan nog uitgebreider, je kunt namelijk ook kiezen voor een sjabloon in plaats van een muursticker. Net wat jouw voorkeur heeft. Wanneer je de sticker op het raam wilt plakken kun je er voor kiezen om hem in spiegelbeeld te bestellen.

Topmuurstickers - winnie the pooh wit - HipPeZ

De muurstickers staan niet alleen erg leuk boven het wiegje, ledikantje of bedje, ook boven de commode is het een plaatje. Deze stickers passen zoals je ziet in vele interieurstijlen. Of je nu van een monochrome babykamer houdt of kies voor een landelijke of een Scandinavische look. Een witte sticker heeft een mooie rustige uitstraling. En met de keuze uit zo ontzettend veel kleuren in het assortiment geef je iedere baby- en kinderkamer de juiste touch.

Winnie the Pooh met knorretje - Topmuurstickers - HipPeZ

Je kunt er ook voor kiezen om een muursticker laag bij de grond te plakken in bijvoorbeeld het speelhoekje van je kindje. En ze zijn niet alleen erg leuk in de kinderkamers, ook op een kinderdagverblijf of peuterspeelzaal zijn ze een echte toevoeging. Met de verschillende afmetingen maak je bijvoorbeeld een leuk verhaal op de ramen of geef je iedere groep zijn eigen sticker. Mogelijkheden te over.

Je shopt deze prachtige muur- en interieurstickers online bij de HipPeZ aangesloten webwinkel Topmuurstickers.nl

muurstickers-interieurstickers-knorretje-winnie-Topmuurstickers - HipPeZ.nl