Winnaar HipPeZ Happening 2012!

by Theresia on 19 januari 2013

in Jongenskleding, Spaanse merken

HipPeZ.nl organiseerde afgelopen jaar de HipPeZ Happening: drie dagen lang met 15% korting online shoppen bij 25 webshops voor baby- en kinderkleding. Als extra bonus was er een wedstrijd aan verbonden, waarbij de shoppers uit de 25 webshops het meest hippe kledingstuk konden kiezen.
Uit de inzendingen werd een winnares getrokken die een fashion cheque van €100 zou ontvangen. En die winnares, Annemarie, spotte de hipste kinderkleding bij Spaanse kinderkleding, namelijk een gevoerde regenjas van Tuc tuc, in dit geval voor jongens, van de collectie Taaat!
Wie de werkelijke winnaar is is nog de vraag, Annemarie zelf of haar prachtige zoon Gabriel Freire Do Vale Matos. Zeker is dat de kinderkleding uit Spanje erg leuk staat bij zijn stralende lach! Heel erg gefeliciteerd Annemarie en Gabriel!
Het hippe regenjasje kan nu ook goed gebruikt worden in de sneeuw omdat hij lekker warm en zacht gevoerd is. Heerlijk warm én waterdicht. Dat is nou echt nog eens zo’n kledingstuk waar je het hele jaar door blij mee bent. Dit hippe regenjasje is verkrijgbaar bij Spaanse kinderkleding in de maten 92/98 tot en met 110/116. En nu nog voordeliger want het TucTuc regenjasje is in de aanbieding.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: