WIN: Speelgoedset The Grossery Gang (twv €30,50)

by Caroline on 3 november 2017

in ★ Winacties & Kortingen, Spelen

[GIVEAWAY] Het is tijd voor de grote schoonmaak bij The Grossery Gang. Doe mee en maak kans op een fantastische speelset bestaande uit ‘The Grossery Gang Clean Team Street Sweeper’ ter waarde van €22,50 en ‘The Grossery Gang 5 pack season 3’ ter waarde €8 die we namens speelgoedwebshop Nananda Toys mogen weggeven aan de bezoekers en fans van HipPeZ.

Maak kennis met de uit Amerika overgewaaide speelgoed trend: The Grossery Gang. Net als de Shopkins zijn deze verzamelfiguurtje een enorme hit. In tegenstelling tot de lieve en zoete Shopkins zijn The Grossery Gang het compleet tegenovergestelde. Het zijn stoere en vooral vieze en rotte, maar bovenal grappige figuurtjes die kinderen aan het lachen maken. Ze luisteren naar toepasselijke verrotte namen met een knipoog omdat ze stuk voor stuk over de houdbaarheidsdatum heen zijn: ‘Sour Milk’, ‘Fungus Fries’, ‘Yuck Yoghurt’ en ‘Burp-Rito’. hurt & Sour Milk.

Clean Team Street Sweeper

Ruim de grosseries op met de Clean Street Sweeper. En lanceer ze weer door op een knop te drukken. Deze Clean Team Street Sweeper bevat twee exclusieve Grossery’s, een veegwagen en een collector’s guide.


Surprise Grossery Trash Can

Maak kennis met seizoen drie, het allernieuwste seizoen van the Grossery Gang. In dit seizoen nemen twee teams het tegen elkaar op: the Grossery Gang vs the Clean Team
De Clean Team wil zoals de naam al zegt alles schoonmaken en daar zijn the Grossery Gang leden niet van gediend. Speel het na met The Grossery Gang 5 pack Season 3.

Doe mee en win!

Wil jij jouw kind laten kennismaken met de actieve Grossery Gang? Doe mee en maak kans op een fantastische sinterklaascadeau bestaande uit de The Grossery Gang Clean Team Street Sweeper ter waarde van €22,50 + The Grossery Gang 5 pack season 3 ter waarde van €8. Vul hieronder je gegevens in en vermeld welk item uit de webshop van Nananda Toys perfect past bij deze playset.

Vul hier je voor- en achternaam in:

Vul hier je emailadres in:

Vermeld hier het item uit de webshop van Nananda Toys dat goed past bij de Grossery Gang speelset:*

Als ik dit win dan ..... (maak de zin af):*

Ik heb Hippez.nl gevonden via:*

Ruimte voor opmerkingen:

Deze giveaway i.s.m. Nananda Toys loopt t/m 29 november. Na afloop van de actie wordt persoonlijk contact opgenomen met de winnaar. De uitslag van deze giveaway wordt ook bekend gemaakt via de Hippez Nieuwsbrief.

Ook interessant:

Previous post:

Next post: