Win Ibiza Hairlights. De Ibiza Hairlights is de nieuwste rage, deze toffe haarlichtjes maken van ieder kapsel een feestkapsel. De Hippezst haaraccessoires van dit moment. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, en wij mogen namens RoosenTijn.nl via Instagram twee Ibiza Hairlights in een kleur naar keuze weggeven. Doe je mee?

Win Ibiza Hairlights - roosentijn - Hippez

Ibiza hairlights

De Ibiza haarlichtjes zijn eenvoudig aan te brengen in je haar. Deze twee meter lange streng vol lichtjes vlecht je bijvoorbeeld heel handig mee. Ze passen in ieder feestkapsel en hebben een heel klein batterijdoosje die je eenvoudig verstopt in het haar en vast zet met een speldje.

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, in twee soorten wit, warm wit en helder wit, roze, multicolor, blauw en lila/paars.

Creëer je eigen feestkapsel

Of je nu naar het kerstdiner op school gaat, thuis of ergens anders kerst viert of het jaar wilt afsluiten met een feestelijk kapsel, met deze Ibiza hairlights lukt dat qua kapsel zeker. De lichtjes zijn veilig voor het haar en worden niet warm. De voltage is laag met 3V. De batterij wordt bijgeleverd zodat je gelijk aan de slag kunt.

Feestkapsel inspiratie

Wanneer je de haarlichtjes thuis ontvangt tref je op het zakje een QR code aan, wanneer je deze scant kom je bij een filmpje vol inspiratie. Je kunt er gelijk mee aan de slag, of je nu voor een ingewikkeld kapsel gaat of voor een of meerdere vlechtjes, deze Ibiza Hairlights maken je kapsel gelijk feestklaar.

Win Ibiza Hairlights

Namens Roos en Tijn mogen wij maar liefst 2 Ibiza Hairlights t.w.v. €9,95 per stuk weggeven via Instagram. Doe jij ook mee?

Wat moet je doen?

  • Volg zowel Hippez.nl als Roosentijn.nl op Instagram
  • Vertel onder de officiële post dat jij mee doet
  • En tag iedereen voor wie deze giveaway ook tof is

Uit alle deelnemers kiezen we op 19 december twee winnaars, deze worden via Instagram bekend gemaakt.

Ibiza Hairlights giveaway - Roosentijn - Hippez

Op zoek naar meer hippe haaraccessoires? Kijk hier verder >>>