HipPeZ Kids Fashion & Lifestyle

Win 1 van de 3 Ej Sikke Lej longsleeves van Nordic Cotton

Oud

HipPeZ Happening – Wij ontvingen op de redactie van HipPeZ drie prachtig ingepakte cadeautjes voor de GoodieZbagZ van HipPeZ Happening.

In deze fleurig ingepakte pakketjes zitten drie longsleeves van het Scandinavische merk Ej Sikke Lej. Margit Egeskov en Marlene Eger Ullum starten met dit merk in 2004. Het begon op de dag toen ze een aantal oude handwerkboeken tegen kwamen. In die boeken stonden grappige dierenprints. Het uiltje sprong eruit en zo werd Ej Sikke Lej geboren met een deel van het uiltje als logo. 

Nordic Cotton heeft Ej Sikke Lej in hun hippe assortiment en omdat ze vinden dat een wit basis shirt in elke kledingkast thuis hoort en dol zijn op de kwaliteit, willen ze jullie er ook kennis mee laten maken. Bovendien past dit mooie basisshirt van Ej Sikke Lej perfect bij de rest van de collectie, maar natuurlijk ook op die mooie jeans of dat lieve rokje. Wil je niet wachten, deze longsleeves zijn verkrijgbaar in de maten 68 t/m 80 voor de aanbiedingsprijs van €12,19

Bij de hippe kinderkledingwebwinkel Nordic Cotton verkopen ze een leuk en trendy assortiment kinderkleding in de maten 50 t/m 122, 0 tot en met 5 jaar dus. De collecties zijn trendy, kleurrijk, klassiek en tijdloos en uiteraard van biologisch katoen en zachte stoffen want dat draagt toch het allerfijnst. Ben je ook benieuwd naar de merken die ze voeren; Bisgaard, Ej Sikke Lej, Holly’s Fred’s World by Green Cotton en Katvig.  Op zoek naar mooie, hippe en heerlijk (en eerlijk) zachte kleding voor jouw kleine spruiten, ga mee naar Nordic Cotton! Wil je kans maken op het mooie witte shirt van Ej Sikke Lej geef dan je gegevens en je bestelnummer door op de pagina van HipPeZ Happening!