Wild & Soft – handgemaakte superzachte dierenkoppen

Ken jij de handgemaakte en superzachte dierenkoppen van Wild & Soft uit België al? Wij hebben ze laatst ontmoet bij Roosentijn.nl en o la la wat zijn ze leuk. Wilde dieren die ontzettend zacht aanvoelen en er ook nog een ontzettend mooi en lief uitzien. Dat vraagt om een plekje op de babykamer of kinderkamer.

Wild & Soft - Roos en Tijn - HiPPeZ

Wild & Soft handgemaakte dierenkoppen

Deze pluche dierenkoppen worden gemaakt van een heerlijke zachte pluche en zijn daardoor heel aaibaar. Wild & Soft is een Belgisch bedrijf die de missie heeft om kinderen en volwassenen gelukkig te maken met hun streelzachte accessoires. Met hun liefde voor de natuur en de passie om mensen gelukkig te maken hebben zij het dierenrijk naar binnen gehaald. Oogstrelend mooie koppen die stuk voor stuk uniek zijn doordat ze met de hand worden gemaakt van hoogstaande materialen. Aan de achterkant zit een lusje zodat je de dieren makkelijk op kunt hangen.

Wild&Soft - Roosentijn - Hippez

Aaibare muurdecoratie

Oke, ik geef het je te doen om uit al deze prachtige dieren één favoriet te kiezen. Wordt het dat allerliefste haasje, die guitige lama of toch liever voor de flamingo of de olifant? Nu staan deze handgemaakte dierenkoppen stuk voor stuk in hun uppie al ontzettend leuk als blikvanger in de baby- of kinderkamer, maar ook in een groepje doen ze het geweldig. Dieren zijn tenslotte kuddedieren, toch? En naast de kamers van de kinderen doen deze toffe dieren het ook erg leuk in het speelhoekje, en sommige kunnen zelfs shinen in de woonkamer, zoals bijvoorbeeld het rendier in zwart-wit.

wild-and-soft-zacht-lief-hazenkopje-Roosentijn-Hippez

Themakamer

Deze dieren van Wild & Soft zijn een mooie start voor een themakamer, maar ook een perfecte aanvulling op een bepaald thema. Ga je dan voor jungle, lama’s, flamingo’s of kies je die zwart-witte panda? Je kunt er heel veel kanten mee op met deze blikvangers. Lief aan de muur boven het wiegje van de pasgeboren baby tot een vrolijke of stoere kamer voor een peuter, kleuter of kind.

Benieuwd naar het prachtige assortiment dierenkoppen van Wild & Soft? Je kunt deze bewonderen en bestellen bij Roosentijn.nl

Meer toffe merken van Roos en Tijn ontdekken? Kijk hier verder >>>