HipPeZ Kids Fashion & Lifestyle

Wild kinderkleding | beestachtig hip

Oud

Ben je op zoek naar iets hips? Een kledingmerk die zich helemaal onderscheid van de rest? Zin in een beestachtig hip kinderkledingmerk? Dan ben je bij Wild aan het juiste adres.

Wild Kidswear startte in 2007 en is van Nederlandse bodem. Dat Wild dol is op de natuur zie je overduidelijk terug in de prints die ze gebruiken, gevaarlijk echt lijken ze. Door de prints van Wild besef je nog meer hoe mooi onze natuur is, zoals de manen van een zebra, de veren van een pauw, de zonsondergang, planten, bloemen of de vleugels van een libelle. Allemaal adembenemend mooi zoals die zijn vast gelegd door Wild. De prints van Wild zijn levensecht en haarscherp, zij willen aan de kinderen laten zien hoe mooi de natuur is. En Zazou doet daar graag aan mee.

Met de collectie van Wild kun je een complete garderobe samenstellen, ze hebben broeken, t-shirts, rokjes, jurkjes, jassen en vesten. Maar ook de zwemkleding en de ondergoedlijn ontbreekt niet. Daarbij zijn ze zelfs heel hard bezig om een heuse schoenencollectie en een tassencollectie te ontwerpen.

De huidige collectie wordt gevormd door de geweldige hippe kattenprints, paarden en de waanzinnigste natuurprints zoals de volle maan en vergeet-me-nietjes. De hippe kinderkleding van Wild is goed te combineren met basiskleding want meer heeft het niet nodig maar het kan ook extra over the top gedragen worden waardoor het nog meer in het oog springt. Combineer de prints van Wild en zie hoe geweldig hip het is. In dit geval is het more is more.

De kinderkleding van Wild wordt verkocht in de maten 86/92 tot en met 158/164 en is geschikt voor jongens en meisjes met een beetje meer pit, die dol zijn op de natuur en vol zelfvertrouwen in het leven staan. Alle kleding draagt heerlijk comfortabel en lekker zacht.

De grootste inpiratiebron achter Wild is de natuur. NATUURlijk vind je dat terug in het productieproces. Hier wordt zo verantwoord mogelijk mee om gegaan. Wild heeft diep respect voor mens en milieu. Ze maken gebruik van een geavanceerde digitale printtechniek die vele malen minder belastend is voor het milieu dan de gewone printtechnieken. Voor digital printing is aanzienlijk minder water en energie nodig, en bovendien ontstaat er geen verfafval. De inkten zijn hoogwaardig en -heel belangrijk- de kleuren van de prints blijven was na was prachtig en sprekend.

Al deze uitgangspunten zijn voor Zazou dé trigger om Wild iedere keer weer met veel plezier in haar assortiment op te nemen. Kom gauw een kijkje nemen naar de schitterende collectie die ze dit jaar weer hebben neergezet!