Wild goes Global – Nature is Precious

by Theresia on 25 februari 2015

in Jongenskleding, Meisjeskleding, Nederlandse merken

Wild goes Global
Wild heeft als missie om te laten zien hoe mooi de natuur is en daarmee deze schoonheid van de natuur weer dichter bij de mensen te brengen. Bewonderen en beschermen, dat is het idee. ‘Nature is precious’, en gelijk hebben ze! Ze roepen niet alleen, maar voeren dat ook door in hun productie. Milieuvriendelijke printtechnieken waren  al even een feit, maar tegenwoordig draagt de kleding van Wild ook het Oeko-tex label. Ieder facet in de productie van Wild kinderkleding voldoet aan de kwaliteits- en duurzaamheidseisen die dit keurmerk oplegt. Er zitten geen schadelijke chemicaliën in de stoffen of prints en er wordt bijvoorbeeld verantwoord omgegaan met water tijdens de productie. Maar ook de werkomstandigheden van de arbeiders vallen hieronder. Dat is goed nieuws! Nog meer goed nieuws vinden we in de zomercollectie 2015 van Wild. Wat een te gekke prints en modelletjes weer.

Wild 2015 Zazou HipPeZ

Wild zomercollectie 2015 
Prachtige kleuren vind je in de t-shirts voor de jongens. De Jungle en Rhino zijn bijvoorbeeld erg kleurrijk en vrolijk. Maar ook de Eagle en de Puma zijn te gek. Iets minder uitbundig, maar grafisch nog steeds bizar mooi. Naast de t-shirts heeft Wild in deze collectie ook korte broeken opgenomen voor de jongens. Lekkere bermuda’s vol dieren en kleur.

Wild 2015 Zazou HipPeZ

De meisjes krijgen er ook een fantastisch modelletje bij. De jurk Mini. Een makkelijk draagbaar jurkje met korte mouwtjes, waar de natuurprints prachtig op overkomen. De Peony Rose bijvoorbeeld met papegaaien en grote bloemen in het zachtroze is zo’n knaller! Uitbundig in kleur is bij de meisjes vooral de Yorkshire. Het hondje met het lieve snoetje. En voor de stoere chick is de zwaar zeer geschikt! Een uitgebreide Wild zomercollectie 2015 vind je bij Zazou. De webshop vol met kleur en ‘groene’ kleding.

Wild 2015 Zazou HipPeZ

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: