White Ink – nieuw Nederlands label voor tienerjongens!

by Theresia on 28 februari 2016

in ► Kids Fashion, Jongenskleding, Nederlandse merken

White Ink! Een hip nieuw label voor jongens in de leeftijd tussen 11 en 17 die weten wat ze willen! Shirts met stoere prints en teksten en fijne shorts en joggingbroeken. Lekker chill!

WhiteInk-Zomer2016-Coolekinderkleertjes-HipPeZ

White Ink is het broertje van Tom-Du, een label dat al ruim twintig jaar te vinden is in de modebranche. Het is voor de jongeren op het middelbaar onderwijs niet altijd even makkelijk om hippe en passende kleding te shoppen. Kinderkleding is vaak ietwat kinderachtig maar de volwassen mode past nog niet goed. White Ink speelt hier prima op in, en wat zullen hier een hoop moeders en zoons blij van worden. Een label voor jongens met een eigenwijze, moderne en stoere look wat ook nog eens heel comfortabel draagt.

WhiteInk-zomercollectie2016-Coolekinderkleertjes-HipPeZ

White Ink laat de jongeren meedenken in het ontwerpen, bijvoorbeeld door middel van vragenlijsten, en soms zelfs ontwerpen. Een hippe wisselwerking tussen de ontwerpers en de jongeren. Zo heb je precies de producten waar jongeren naar op zoek zijn! Hippe kleding voor jong volwassenen, verkrijgbaar in de maten 104/146 tot en met 188.

Zomercollectie2016-WhiteInk-Coolekinderkleertjes-HipPeZ

White Ink bestaat uit een perfect team van ervaring in de kledingbranche met een mix van nieuw, jong en net-afgestudeerd personeel. Dat in samenwerking met de jongeren maakt White Ink tot een vernieuwend jongerenmerk.

Zomer2016-WhiteInk-Coolekinderkleertjes-HipPeZ

White Ink heeft een eigen fabriek – Niratex – in Istanbul, Turkije. Zo heeft White Ink een goede controle over de productie en kwaliteit van de collecties. Bovendien kan er snel geproduceerd worden, zo grijp je niet zo snel mis wanneer een artikel heel snel verkoopt.

Dit super hippe jongerenmerk is verkrijgbaar bij HipPeZ webshop Coolekinderkleertjes.nl, als enige webshop online!

Collectie2016-WhiteInk-Coolekinderkleertjes-HipPeZ

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: