Welkom bij HipPeZ !

Oud

Nieuw platform voor kinderkleding online: HipPeZ
‘The HipPeZ place to be’

Altijd het internet aan het afspeuren op zoek naar de hipste kinderkleding? Vanaf vandaag is er nog maar één adres belangrijk: www.hippez.nl. HipPeZ is het eerste platform in Nederland dat zich exclusief richt op kinderkleding. Zo krijg je uitsluitend wat je zocht: de meest trendy kleding van het web! Van nieuw tot tweedehands en van babykleertjes tot puberoutfits, als het hip is, staat het op HipPeZ.

Gegarandeerd goed
Het wemelt op internet van de webwinkels, zakelijke startpagina’s en saaie, ongezellige webshop-overzichten. Dit nieuwe zusje van HippeShops.nl biedt een alternatief in deze grijze massa: alleen de hipste kinderkleding wordt geplaatst. En bovendien alleen uit shops die gecontroleerd zijn op leveringsvoorwaarden en een goede reputatie.

Van consument tot webwinkel
HipPeZ is een initiatief van Caroline Kilsdonk, Theresia Dolderman en Marieke van Amersfoort. Drie webwinkeliers, die hun netwerk en ervaring gebundeld hebben tot deze site. Met gezamenlijke acties, blogs en tips vormen ze de schakel tussen de zoekende consument en de kinderkledingshops.

Veel plezier met kinderkleding shoppen!
Team www.hippez.nl

Volg HipPez ook op Twitter | Hyves | Facebook