Webshop van de Week | Roos & Tijn

by Theresia on 17 oktober 2013

in ► Kids Fashion, Babykleding, Hippez Blognieuws, Jongenskleding, Meisjeskleding

WEBSHOP VAN DE WEEK – Ook deze week hebben we weer een webshop van de week. Dit keer zetten we de HipPeZ webshop Roos & Tijn in de spotlights. De hippe webshop waar je de mooiste merken shopt en je kids van top tot teen hip in het nieuw steekt. Lees je mee?

De mooiste merken
Bij Roos en Tijn verkopen ze de hipste kinderkleding van Molo, SuperTrash, Moodstreet, Kidz-Art, Maxomorra, Petrol Industries, Funky XS, Cars Jeans, Be A Diva, Relaunch, Bampidano en Levi’s. Naast deze prachtige merken kinderkleding verkoopt Roos en Tijn ook schoenen, accessoires en de leukste kinderkamerartikelen.

Van baby tot puber
Hoewel ze bij Roos en Tijn ook babykleding verkopen is de hoofdmoot toch wel de moeders met kids tussen de 4 en 16 jaar oud die gaan voor een hippe outfit, die kleurrijke shirts of die mooie basic jeans. Bij deze HipPeZ webshop zijn ze altijd op zoek naar vrolijke en kleurrijke artikelen voor in het assortiment, omdat kleur nu eenmaal iedereen aanspreekt en blij maakt. Een merk als bij voorbeeld MOLO of Kidz-Art heeft dat heel goed begrepen, vinden ze bij Roos & Tijn. Maar vooral als kinderen de middelbare schoolleeftijd bereiken willen ze soms minder opvallen, en hebben ze behoefte aan een meer volwassen stijl. Daar sluiten merken als Petrol Industries en Be A Diva, maar ook Cars Jeans en Levi’s prima bij aan.

Van advocaat tot eigenaar Roos en Tijn
Sinds 2007 is Roos & Tijn online. Albertine Bruinier, het gezicht achter deze hippe kinderkledingwebwinkel verhuisde vanuit Den Bosch terug naar het Gooi, back to her roots, en moest haar vaste baan als advocaat opzeggen. Op zich had ze daar vrede mee, ze was wel toe aan een minder hectisch bestaan, want het werk was druk en vooral geen 9-to-5 job. Ook had ze inmiddels kleine kinderen en dan merk je toch dat je behoefte hebt om meer thuis te zijn. Eenmaal geland in het Gooi heeft ze nog twee jaar soortgelijk werk gedaan, tot haar moeder ernstig ziek werd. Ze heeft toen haar baan weer opgezegd om voor haar te zorgen. Toen zij was overleden, had Albertine even helemaal nergens zin in, gewoon behoefte aan helemaal niets. Maar bezige bij als ze altijd al was en is, kon dat natuurlijk nooit lang duren. Stilzitten wilde niet lukken. Puur toevallig werd ze door een vriendin benaderd, zij wilde een partij kinderkleding opkopen, maar wilde dat samen met iemand doen. Albertine stapte in.

Albertine heeft drie kanjers van zoons, de oudste is 19 en studeert in Amsterdam, de middelste is 17 en doet een opleiding in Utrecht en de jongste is Tijn, naamgever van de webwinkel en hun kind dat het liefste altijd klein moet blijven….. Maar dat lukt niet erg, hij is alweer 12 en zit in de brugklas van de middelbare school. Albertine: “Ik run de website fulltime en komt tijd tekort!  Mijn to-do-lijstjes worden altijd alleen maar langer i.p.v. korter. We hebben een showroom/tevens magazijn in Huizen, waar ik iedere dag heenrijd om de bestellingen klaar te maken. We ontvangen daar ook klanten, en zijn dan een ‘gewone’ winkel waar je heerlijk ongestoord kunt shoppen. Kinderen krijgen een doos lego of een kleurplaat, en moeder shopt op haar gemak de leukste setjes voor haar kinderen bij elkaar. Koffie of een lekker glaasje wijn schenken we ook, dus gezellig wordt het altijd! Voor werk ernaast heb ik geen tijd over helaas. Maar voor KWF Kankerbestrijding maak ik echter altijd tijd. Ik collecteer ieder jaar, omdat ik het belangrijk vind een steentje bij te dragen aan de bestrijding van deze vreselijke ziekte, waaraan ook mijn moeder is overleden”. 

Roos en Tijn wordt gerund door Albertine alleen. “Was het maar waar dat manlief een zwak voor me had op dat gebied hahaha! Nee, als ik er echt niet uitkom zal hij me altijd helpen, maar in principe mag ik het lekker zelf uitzoeken. Dat maakt het ook wel eens lastig aangezien ik niet van alle markten thuis ben”.

Roos en Tijn breidt uit
Voor de toekomst zit Albertine vol ideeën, maar de tijd en uitvoering…. daar stokt het. Ze zou het nog wel eens fijn vinden met een gelijkgestemde samen te werken, dat mist ze wel eens. Naast alle bestellingen en werk aan de webwinkel is ze daarnaast ook druk om de site over te zetten naar een andere provider. De site krijgt een hele make-over, wordt nog overzichtelijker, sneller, mooier en natuurlijk wordt deze voorzien van veel betere kwaliteit beeldmateriaal en krijgt een chat functie. Goed klantencontact vinden ze namelijk erg belangrijk bij Roos & Tijn. Verder zal de site gesplitst worden, er komen dus twee verschillende shops: één met alleen maar nieuwe collecties, en één met alleen outlet. De laatste krijgt ook een nieuwe naam. Voor het einde van het jaar hopen ze dit rond te krijgen. Wij, van HipPeZ, zijn nu al zeer benieuwd! Daarnaast is er nog meer hip nieuws want Roos en Tijn breidt haar assortiment binnenkort uit met Björn Borg en Paul Frank!

Vermelding op HipPeZ
Op de vraag waarom Albertine heeft gekozen voor een vermelding op HipPeZ antwoordde ze: “HipPeZ sluit naadloos aan op ons concept van hippe kinderkleding, mooie merken, goed opgezet, gevoel voor stijl en wat moeders willen!”

20% korting voor alle  HipPeZ fans!
Voor alle HipPeZ fans hebben ze bij Roos & Tijn nog een zeer leuke kortingsactie; wanneer je tijdens het afrekenen HipPeZ invult ontvang je maar liefst 20% korting op alle nieuwe collecties! Deze kortingsactie is geldig tot en met 30 oktober as. Voor hippe outfits voor groot en klein shop je bij Roos en Tijn!

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: