Webshop van de Week | Mi Toetie

Oud

Outfit NovanWEBSHOP VAN DE WEEK – Vandaag laten we je kennismaken met een nieuwe kinderkledingwebwinkel, Mi Toetie. Deze shop verkoop zowel babykleding als kinderkleding volgens de laatste trends. Hip, lief stoer, chique, casual en betaalbaar zijn de steekwoorden. Benieuwd naar het verhaal en het gezicht achter Mi Toetie, lees maar mee.

Van stoer naar chique
Mi Toetie baby- en kinderkleding heet de webshop, en sinds april 2014 online. Deze hippe webshop is altijd op zoek naar de laatste trends. Belangrijk punt is dat de kleding die ze willen aanbieding betaalbaar is. Met het aanbod in merken als Kirei Sui, Carter’s, Ducky Beau, VinRose en Max en Tilly gaat ze dat goed af. Hip en betaalbaar! Naast deze merken kinderkleding voor jongens en meisjes verkopen ze bij Mi Toetie ook accessoires, schoenen en slofjes, speelgoed en fotoshootkleding.step0002 (5)

Klant is koning
Het assortiment van Mi Toetie is voor een ieder wat wils maar zij beperken zich niet tot vaste collecties, klanten kunnen ook een verzoek via de website indienen wanneer zij op zoek zijn naar iets speciaals. Met die opdracht gaan ze aan de slag en doen ze hun best om aan de wens van de klant te voldoen. Daarnaast worden er niet alleen Nederlandse merken gevoerd maar ook het hippe Kirei Sui en Carter’s. Mi Toetie is ook te volgen via Facebook waar er regelmatig leuke acties, kortingen en gratis producten zijn.

Laarsje DensonHet gezicht achter Mi Toetie
Het gezicht achter Mi Toetie is Daniëlle van Uden, 28 jaar en woonachtig in Rosmalen. Aangezien zij altijd de wens heeft gehad een eigen bedrijf te starten heeft ze in april de stoute schoenen aangetrokken om dit te realiseren. De klik met baby- en kinderkleding was er al dus het assortiment was snel bepaald. De start via Facebook liet zien dat er veel vraag naar de producten was en al snel volgde de website www.mi-toetie.nl. Naast de verkoop is Daniëlle dagelijks bezig om de productlijn uit te breiden en gaat ze op zoek naar de nieuwste trends. Ze maakte van haar hobby haar werk, mooier kun je het niet hebben toch? Je ziet de passie voor kleding en verkopen terug op haar website. Behalve dat haar vriend de website onderhoudt, runt Daniëlle de webwinkel in haar eentje.

Romper Mama is de BaasEen kijkje in de toekomst
In de toekomst ziet Daniëlle haar winkel en het assortiment graag groeien. Ook wil ze  de klanten naar wens blijven helpen. En als grote droom ziet ze Mi Toetie graag als webshop en als stenen winkel in de omgeving van ’s Hertogenbosch.

Mi Toetie op HipPeZ
Op de vraag waarom Mi Toetie een vermelding wilde op HipPeZ kwam het antwoord: “Erg leuke website met veel kennismakingtot nieuwe producten en de laatste trends. Uiteraard ook een groot bereik voor nieuwe klanten.”

Hippe korting voor HipPeZ lezers
Voor iedereen die op zoek is naar betaalbare, hippe kinderkleding geeft Mi Toetie een kennismakingskorting van 10% op de gehele collectie. Gebruik hiervoor de code hippezkorting. Deze korting is geldig tot 1-1-2015).Schattige leren moccasins