Win jij the VW camperbus van The Toddler Shop?

by Theresia on 31 maart 2013

in Hippez Blognieuws

HipPeZ Happening, het event van HipPeZ start vandaag, eerste paasdag om 9:00 uur. Je ziet vandaag en morgen alle blogs voorbij komen van de deelnemers en hun deelname aan de GoodieZbagZ. Het wordt een tweedaags evenement vol korting en als klap op de vuurpijl kun je ook kans maken op één van de drie goodieZbagZ. Dat wordt twee dagen lang hip shoppen bij de 25 meest trendy kinderkldingwebwinkels. Twee dagen lang 15% korting bij al die winkels met één unieke kortingscode. Gewoon om het voor jou makkelijk te maken. Hoe je aan die code komt? Schrijf je in voor de HipPeZ nieuwsbrief en ontvang hem gelijk.

Naast dit hippe event kun je ook kans maken op 1 van de 3 goodieZbagZ welke we gaan verloten onder het winkelend publiek. En die goodieZbagZ zijn enorm goed gevuld. De komende tijd gaan we je voorstellen aan alle deelnemende shops, en lichten we steeds een tipje van de sluier op en laten we zien wat er door de desbetreffende shop ter beschikking wordt gesteld, voor de goodieZbagZ. Vandaag laten we je kennis maken met The Toddler shop en de hippe VW camperbus spaarpot die we namens hun in een van de goodieZbagZ mogen stoppen, lees je mee?

Bij The Toddlershop shop je de hipste streetwear, skate-, surf, en snowboardmerken voor de kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 16 jaar. Zo verkopen ze merken als Billabong, DC shoes, Roxy, Volcom, Quiksilver, BillieGirls, Paul Frank, C1rka, Small Paul Frank, Independent en Santa Cruz. Naast de mooie, hippe kleding hebben ze bij The Toddler shop ook een leuk assortiment kinderschoenen in de maat 16 tot en met maat 39. Kortom van top tot teen in de merken van nu! 

Maar het blijft niet bij kleding en schoenen alleen. Ze verkopen mutsen, accessoires, rugzakken, kraamcadeau’s en hele hippe wannahave spaarpotten. The VW T1 Surf Camper spaarpotten. Hoe cute zijn die? En weet je wat zo leuk is………………? Je kunt tijdens de HipPeZ Happening van 31 maart tot en met 1 april a.s. kans maken op zo’n super hippe spaarpot. Wie wil dat nu niet?

Deze stenen VW camper spaarpot met Paradise Beach print is 22 cm breed en 15 cm hoog. Een echte eyecatcher dus. Zo wordt sparen echt leuk. Deze spaarpot is verkrijgbaar bij The Toddlershop voor €24,95. Maar wanneer je tijdens HipPeZ Happening een bestelling plaatst maak je kans op deze hippe spaarpot! Schrijf het vast in je agenda! HipPeZ Happening 31/3 tot en met 1/4, eerste en tweede paasdag. En wil je weten hoe je kans maakt op deze VW Camper bus spaarpot, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van HipPeZ.

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: