We love lookbooks vol hippe kinderkleding & korting

by Theresia on 6 november 2013

in Babykleding, Hippez Blognieuws, Jongenskleding, Meisjeskleding

Wij zijn bij HipPeZ dol op lookbooks! Jij ook? Lookbooks zijn prachtige sfeerfoto’s die jou laten zien hoe een shirt valt, wat leuk te combineren valt en of het echt zo stoer staat als je in gedachten hebt. Bij Jochie & Meiske hebben ze de keuze gemaakt voor een lookboek, hoe het ontstond lees je hieronder, lees je mee?

Bij Jochie en Meiske vroegen ze zich af wat ze belangrijker vonden, productfoto’s of sfeerfoto’s? Kun je je inleven in een shirt of willen we er meer gevoel bij hebben? Dit vroegen zij zich af bij deze hippez winkel en ze kwamen tot de conclusie dat het heerlijk is om te kunnen zien hoe een broek, shirt, rokje etc valt. Van een aantal merken hadden ze al sfeerfoto’s aangeleverd gekregen maar van een deel ook niet.

Bij Jochie en Meiske houden ze niet van half werk, dus een lookbook waarin een aantal merken ontbreken is het ook zo wat. Hoe komen ze toch aan de ontbrekende foto’s vroegen ze zich af? Juist, zelf een fotoshoot organiseren.

*fotograaf? CHECK, ze belde met hun eigen huisfotografe en zij stond gelijk te springen
*locatie? CHECK, via een goede vriend kregen ze een mooie loods ter beschikking wat eerder een paradijs was voor skaters. Heerlijk stoer uitstraling en mooie graffitti op de muren.
*modellen? CHECK. Ze hadden meer modellen dan kleding, maar alle modellen komen aan de beurt al dan niet in een nieuwe collectie.
*tijdstip? CHECK. Zaterdag 26 oktober was het zover en konden ze aan de slag gaan. De kinderen waren zo voorbeeldig dat het in mum van tijd ‘geschoten’ was.

Bij Jochie en Meiske zijn ze enorm trots op het resultaat! Benieuwd naar alle foto’s, check Jochie & Meiske! En dat is nog niet alles, want omdat ze zo blij zijn met de foto’s en hoe de kleding gedragen wordt, mag iedereen daarvan meegenieten; 30% korting op de hele collectie bij Jochie & Meiske met de code sinterklaas, deze korting is geldig tot en met 15 november 2013. Bij deze hippez shop vind je de mooiste merken als No Tomatoes, Dirkje, The Dutch Design Bakery, Dutch Heroes, J.i.p, Jellycat, La Petite Couronne, Quapi kidswear, Retour en Tureluur kids, echt de moeite waard om een bezoek te brengen. 

 

 

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: