We are the Reykjavik Heroes, we come as we are and rock our imperfections

by Theresia on 23 augustus 2017

in ► Kids Fashion, Babykleding, Jongenskleding, Meisjeskleding, Scandinavische merken

Het eerste gedeelte van de nieuwe herfst/wintercollectie van iglo+indi werd met veel gejuich en enthousiasme ontvangen. Het tweede gedeelte van deze te gekke collectie is minstens zo mooi. We are the Reykjavik Heroes, we come as we are and rock our imperfections is de slogan van deze hippe collectie. Kijk en geniet mee, hij staat net online bij Little Fine Feather!

iglo+indi AW17 Boys-Littlefinefeather-HipPeZ

Het merk iglo+indi is opgericht door fashiondesigner Helga Olafsdottir en heeft duidelijke Scandinavische invloeden. Onder het mom: alle kinderen zijn artiesten, ze zien overal kleuren, vormen en patronen is deze collectie tot stand gekomen. De kinderen kunnen met deze collectie zelf mixen en matchen, zo vaak ze willen. Met de handgemaakte illustraties, met zorg geselecteerde kleuren en zachte biologische stoffen is dit een bijzonder merk voor ieder kind.

iglo+indi AW17 - littlefinefeather - HipPeZ

In het tweede deel van deze geweldige collectie zie je sterren, katten, wolven, tijgers, lippen en bliksemschichten in kleuren als camo, caramel, oudroze en hemelsblauw. De perfecte kleuren en prints voor een trendy najaar en winter. Deze collectie rockt met een twist van onafhankelijkheid. Lekker rebels, hip en eigenwijs!

iglo+indi AW17-baby-littlefinefeather-HipPeZ

Kun je ook niet wachten om deze toffe collectie aan de garderobe van je kind toe te voegen? Je shopt deze herfst/wintercollectie 2017 van iglo+indi bij HipPeZ aangesloten webwinkel Littlefinefeather.com 

Ook interessant:

Previous post:

Next post: