De warme musthave voor jonge ouders zijn de wikkeldoeken van Noddles. Heerlijk zacht en warm en voorzien van hippe prints. De perfecte swaddle voor een baby vanaf de eerste dag. Deze wikkeldoeken zijn verkrijgbaar in verschillende printjes en gevoerd met een hoge kwaliteit borg van katoen. 

Noddles wikkeldoeken - Hippez

Wikkeldoeken in hippe prints

Nu de dagen korter worden en de temperatuur daalt is het al snel wat killer in huis. Helemaal voor een baby. Voor die lieve kleine hummeltjes is er de wikkeldoek van Noddles, lekker warm en voorzien van toffe prints. Zo zijn er wikkeldoeken met circusprint, vlinders, zeppelins, giraffen, boerderijdieren en nog veel meer.

Nieuw in het assortiment is de Unicorn Skies, een superlief printje met eenhoorns en en regenbogen. Te zoet! Deze wrapper is heerlijk zacht en erg handig in gebruik. Je legt je baby erin en sluit de swaddle met klittenband. Je kleintje blijft lekker warm en voelt zich geborgen. Ontzettend handig tijdens het voeden, maar ook tijdens een slaapje in bijvoorbeeld de box. Ook voor onderweg is dit een hippe musthave, je gebruikt hem gewoon als jasje, de kleine uk kan zo lekker warm mee in de wandelwagen.

20171019_noddlesmodels_ELLA_vlinder_wikkeldoek - Hippez

Hip, veilig en fairtrade

De wikkeldoeken zijn gemaakt van 100% katoen, zowel het katoenen printje als de heerlijke zachte borg. Katoen heeft de eigenschap om de warmte te reguleren en is ademend. Zo heeft de baby het wel lekker warm maar raakt niet oververhit. En zeg nou eerlijk, het staat ook ontzettend lief, zo’n klein hoopje mens in een heerlijke zachte wikkeldoek.

Het katoen met print is GOTS gecertificeerd, wat inhoud dat het op een verantwoorde wijze is geproduceerd en geen giftige stoffen bevat. Extra veilig dus. Alle Noddles producten worden met de hand gemaakt in het eigen atelier van Noddles, 100% fairtrade dus. Je wilt tenslotte niet alleen het allerbeste voor je kindje, je wilt ook de wereld aan hem/haar doorgeven.

20171117_noddlesmodels_giovanni_wikkeldoekzeppelin2

Wikkeldoek als kraamcadeau

Deze wikkeldoeken zijn ook ontzettend leuk als kraamcadeau, zo hebben ze bij Noddles de keuze uit alleen een wikkeldoek of een kraamcadeaupakket met daarbij bijvoorbeeld een speendoekje en een heerlijke veilige vlaskruik en een knuffel-/speendoekje, allemaal in hetzelfde printje. En met een groot assortiment verschillende producten kun je ook zelf je eigen pakket samenstellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een badcape, knuffeldeken, ledikantdeken of een boxkleed.

Je shopt deze hippe musthave wikkeldoeken en veel meer moois voor de pasgeborenen online bij Noddles.nlNoddles cadeaupakket-badcape-Unicorn-Skies hippez