Warme, hippe en vrolijke benen met Ewers

by Theresia on 22 december 2014

in Duitse merken, Meisjeskleding

Hou je wel van een beetje kleur? Of ben je misschien op zoek naar die mooie maillot onder dat hippe jurkje? Bij Ninie.nl spotte wij wel heel hippe maillots van Ewers. Kijk je mee?hippe-kleurrijke-ewers-maillot-hartje-groen-roze (1)

Deze met de hartjes zijn wel heel erg leuk, op ieder been de print in een andere kleur. Daar kom je nog eens trendy mee voor de dag. Of je nu kiest voor de combinatie lichroze en groen of rood en blauw, de maillot laat de benen van je dochter stralen. Helemaal leuk onder een basic jurkje of rokje. Bij Ninie combineer je hem bijvoorbeeld geweldig met het spijkerrokje en het effen Ninie t-shirt.hippe-kleurrijke-ewers-maillot-hartje-groen-roze

Ewers is een kwalitatief goed merk uit Duitsland. Let wel even goed op de maat, deze maillots vallen groot dus neem een maatje kleiner zodat hij gelijk aan kan. Benieuwd naar de maillots, er zijn er namelijk nog veel meer die ook bijzonder leuk zijn. Ninie heeft naast deze hippe beenmode ook een prachtige collectie meisjeskleding. Veel shopplezier!header-img (1)

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: