HipPeZ Kids Fashion & Lifestyle

Walkytalkies speelsokken en de sokpoppen familie

Als ouder herken je het vast, single sokken. Waar is toch die andere sok gebleven? Erg vervelend want zo hou je iedere keer maar de helft van de setjes sokken over. Met de Walkytalkies speelsokken is dat leed een stuk minder erg. Naast dat dit toffe sokken zijn met verschillende prints, kun je er ook heerlijk mee spelen, deze sokken zijn namelijk ook sokpoppen of speelsokken.

Walkytalkies speelsokken - Roosentijn - Hippez

Walkytalkies speelsokken

Superleuk is de sokkencollectie van Walkytalkies, die nieuw in het assortiment is bij RoosenTijn.nl. De speelsokken van Walkytalkies zijn echt te leuk! Ze zijn verkrijgbaar in verschillende thema’s: Zeven zeeën, Magie, Riddertijd en Speurneuzen.  Zo shop je van deze thema’s bij Roos en Tijn een heks, elfje, ridder, draak, agent, politiehond, zwarte kat, haai, jonkvrouw en piraat. Leuk om binnen een thema te blijven, maar ook tof om te mixen. Beleef de meest spannende avonturen met de heks en een politieagent of de jonkvrouw en de haai. Kortom laat je fantasie maar de vrije loop.

Hippe sokken

De Walkytalkies sokken zijn te leuk aan de kindervoetjes, lekker kleurrijk en uiteraard aan alle kanten bedrukt. Deze sokken zijn gemaakt van 70% zachte katoen, 25% polyamide voor extra stevigheid en 5% elasthaan voor de fijne rekbaarheid. De naadjes op de tenen is handgeketteld, dat maakt dat je de naad niet voelt, wat natuurlijk superfijn is tijdens het dragen en het spelen.

Walkytalkies speelsokken Roosentijn Hippez

Sokpoppen op avontuur

De speelsokken worden geleverd in een mooie verpakking waar je direct met kunt gaan spelen. De sokken worden namelijk geleverd aan een stevig stuk karton waarop één van de thema’s is afgebeeld. Zo kun je als ridder meteen je kasteel en de jonkvrouw bewaken of het vuur van de draak ontwijken.

walkytalkies-speelsokken-ridder-roosentijn-hippez

De sokpoppen zijn niet alleen erg leuk voor je kind om te dragen en mee te spelen, ook tijdens het naar bed gaan kun je met deze speelsokken leuke verhaaltjes vertellen. Of gebruik ze als poppenkastpop. Mogelijkheden genoeg met deze hippe musthaves. En wordt er even niet meer mee gespeeld dan bundel je ze met de andere helft en leg je ze in het sokkenmandje van je kind.

Je shopt deze hippe speelsokken online bij de HiPPeZ aangesloten webwinkel Roosentijn.nl