Nog een week te gaan en dan begint de kerstvakantie. Twee weken genieten van alle gezelligheid rond de feestdagen. De kinderen die de hele dag kunnen spelen, alleen of met vriendjes, nichtjes en neefjes. Misschien ben je nog op zoek naar een mooi kerstcadeau voor je zoon of dochter, iets waar ze ongetwijfeld urenlang mee willen spelen. Dan is dit houten ridderkasteel van Small foot design vast iets voor ze.

Small foot design ridderkasteel Houtspel HipPeZ

Je waant je werkelijk een ridder met dit stoere houten kasteel. Het kasteel heeft een mooie afmeting van 48 x 32 x 28 cm, zo kun je er fijn overal mee spelen en is het geen sta-in-de-weg. Bij het kasteel horen drie houten ridders, een houten trap en een katapult. Zo kun je het kasteel nog eens bestormen. Op de vier uitkijktorens wapperen gele vlaggen. Het kasteel heeft een ophaalbrug die echt werkt. Een heerlijk stuk speelgoed waar je kind zich alleen maar ook met vriendjes en vriendinnetjes uren kan verliezen in zijn/haar/hun fantasie.

Houten ridderkasteel van Small foot design HipPeZ

Het kasteel is van het merk Small foot design, een mooi bedrijf uit Noord Duitsland die vanaf 1995 de omslag maakte naar houten speelgoed. Er werd niet gekozen voor zomaar hout, maar duurzaam hout, afkomstig uit onderhouden bossen. Daar wordt voor iedere gekapte boom, een nieuwe aangeplant. Ook is de verf op waterbasis zodat het veilig is voor de kinderen. Dit speelgoed voldoet aan de hoogste eisen.

Small foot design HipPeZ

Naast de veiligheid van kinderen is het speelgoed ook duurzaam, milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoord. Niet alleen voor het speelgoed, ook wekt Small foot design hun eigen stroom op en zorgen ze ervoor dat alle verpakkingen gemaakt zijn gerecycled papier én wordt er zo min mogelijk papier meegezonden.

Je shopt dit stoere kasteel van Small foot design bij Houtspel.nl.

Houtspel HipPeZ