Voorjaarscollectie 2018 Indian Blue Jeans

by Theresia on 8 januari 2018

in ► Kids Fashion, Jongenskleding, Meisjeskleding, Nederlandse merken

De nieuwe collecties komen weer binnen bij onze online aangesloten shops. Een heerlijk begin van het jaar. Het doet ons stiekem nog meer verlangen naar het voorjaar. De nieuwe collectie van Indian Blue Jeans, die net binnen is gekomen bij NummerZestien, is een collectie waar je niet op hoeft te wachten om hem nu al te kunnen dragen. Hij is echt te gek, kijk maar mee.

Indian Blue Jeans - NummerZestien - HipPeZ

Deze toffe spring 2018 collectie van Indian Blue Jeans is er eentje om echt blij van te worden. Prachtige jeans in verschillende kleuren en wassingen, kleurrijke en trendy sweaters, shirts en als hoogtepunt voor de meisjes de goudkleurige plissé rok, want zeg nou zelf je kunt van iedere dag een feestje maken.

Indian Blue Jeans heeft voor het nieuwe seizoen gekozen voor de keuren rood, wit en blauw voor de jongens met soms een touch of ecru. Zo kun je eindeloos combineren en past alles perfect bij elkaar. Of je nu gaat voor een keer netjes, lekker sportief of supertrendy. Het kan allemaal met deze geweldige collectie.

IndianBlueJeans - boys - NummerZestien - HipPeZ

Voor de meisjes is het fashion all over, van het goudkleurige rokje naar een sweater met glamourprint. Maar ook de dierenprints ontbreken dit seizoen niet. Van stoere bomberjacks in panter of zebraprint. Een hippe sweater met streepjes en een dierenprintje bovenaan tot een stoere sweater met hippe applicaties. Het kleurgebruik is dit seizoen het kobaltblauw, black and white en goud. Maak het zo trendy als je zelf wilt, ga voor feestelijk, hip of lekker casual met een twist.

Indian Blue Jeans is er voor kids met een eigen visie in de leeftijd van 2 t/m 16 jaar. Kies je eigen weg, en verzamel je mooiste herinneringen. En die herinneringen zijn volgens dit trendy Nederlandse label vaak de herinneringen waar je kiest voor jezelf, kiest voor avontuur en af en toe flink tegen de richting in zwemt. En de mooiste momenten die je onthoud zijn toch vaak die momenten die net iets anders verliepen.

Je shopt deze geweldig collectie van Indian Blue Jeans online bij HipPeZ aangesloten webwinkel Nummerzestien.eu

IndianBlueJeans - girls - NummerZestien - HipPeZ

Ook interessant:

Previous post:

Next post: