Wij willen voorjaar en daarmee Basta!

by Theresia on 8 februari 2013

in ► Kids Fashion, Hippez Blognieuws, Jongenskleding, Meisjeskleding

Winter…..je mag weg! Bij Basta! kinderkleding hebben ze zin in het voorjaar! Jullie toch ook?

Ken je dat? Het gevoel wat je krijgt wanneer je de nieuwe voorjaarskleuren in de winkels ziet hangen? Daar kun je zo blij van worden. En ineens kun je niet meer wachten tot het zover is. Terwijl het nog best even wachten is tot de winterjassen achterin de kast mogen verdwijnen.

De nieuwe collectie druppelt binnen bij Basta! Bijvoorbeeld de nieuwe frisse colour pants en de stoere jeansjasjes van Blue Rebel. En vind je het lastig shoppen met en voor je tiener? Dan moet je echt even kennismaken met het hippe streetwearlabel Cost:bart. Je zoon of dochter valt er vast voor als een blok. Dan zijn zowel ouder als kind tevreden en dat is heel wat waard. Veel kleur, gecombineerd met (pastel)neon zien we terug in de collectie van Cost:bart. Hou het goed in de gaten dus.

Verder vind je bij de hippe shop Basta! Blue Rebel, dat heerlijke jeansmerk, maar ook Petrol Industries en Girls Rock straalt in de shop. Binnenkort wordt het assortiment nog verder uitgebreid met opnieuw twee stoere merken: namelijk Uncle Bill en het Franse Deeluxe. Zo zie je maar weer bij Basta! slaag je voor de hele zomercollectie in één keer! Maar ben je nog niet klaar met deze winter en dol op koopjes ook dan ben je aan het juiste adres, scoor ze met minimaal 60% korting. Ga je mee shoppen? Je bent van harte welkom in de Basta! shop.

 

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: