Voor alle hippe little rockers: meet Littlerockstore!

by Theresia on 26 november 2012

in Amerikaanse merken, Babykleding, Jongenskleding, Meisjeskleding

Ben je een groot fan van Jimi Hendrix, The Rolling Stones, Kiss of The Beatles? Hou je niet zo van die snoezige babykleurige babykleding voor jouw kleine spruit en vind je het wel erg leuk om die kleine jongen/meid eens wat stoerder te kleden, een beetje Rock zeg maar? Ha! Dan hebben wij hier een hele hippe wannahave webshop voor je: meet Littlerockstore!

Littlerockstore is sinds kort ook te vinden in Nederland en vanaf 1 november aangesloten bij HipPeZ! Bij Littlerockstore vind je officiëlle bandkleding voor jouw stoere rockbaby- of kiddo. Van een t-shirt of longsleeve van Jimi Hendrix of The Rolling Stones tot een babyromper van Kiss of The Beatles, alle van jouw favoriete bands vind je bij Littlerockstore.

De totale collectie bestaat uit t-shirts, rompers, longsleeves en voor de winter krijgen ze zelfs een speciale sweater collectie binnen. Voor stoere rockmama’s vind je tevens luiertassen en een groot assortiment bandslabbers.

Wist je trouwens dat Littlerockstore het grootste assortiment van Hollywood Musthave merk Rowdy Sprout collectie heeft? Speciaal voor hen die ecologische kleding zoeken heeft Littlerockstore ook het hippe Zweedse vintage merk Dyno in de collectie! Need i say more????? Vergeet zeker niet het  Littlerockstore Inspiration Book te bekijken om nog meer inspiratie op te doen.

En ben je net zo enthousiast als wij van HipPeZ  blijf dan op de hoogte van Littlerockstore door een inschrijving op de nieuwsbrief, volg ze via Littlerockstore Facebook en/of Pinterest fanpages! Natuurlijk houden stoere rockers ook van verrassingen en cadeautjes, ze geven ze zelfs weg! Het lijkt Sinterklaas wel, want wie tot en met 5 december een bestelling plaatst bij Littlerockstore ontvangt een Beatles kleurboek gratis. Eh, wij kunnen bijna niet kiezen en worden enorm hebberig van dit assortiment. Waar ga jij voor? Blondie, Johnny Cash, Ramones of Kiss, name it en ze hebben het!

Littlerockstore –  sharing love for music & kids.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: