HipPeZ Kids Fashion & Lifestyle

Volop waterpret met het fantasiekasteel

Versla de draak, redt de prinses, speel de stoere ridder en geniet van een heus waterpretpark in je eigen tuin. Intex heeft een geweldig waterpretpark uitgebracht voor urenlang spetterplezier. Dit zwembad is meer dan alleen een bad met water, je kunt hier glijden van de glijbaan, de waterspuwende draak verslaan met je eigen opblaasbare schild en speer, jezelf een prinses wanen en urenlang spelen met broertjes, zusjes of vriendjes.

step0002

fantasycasttledraak-trendyspeelgoed-HipPeZHet waterpark heeft vier kasteeltorens en verschillende soorten opblaasbaar speelgoed waaronder de draak die water spuwt wanneer je hem aansluit op de kraan. De draak dient ook als boksbal, durf jij het aan?

Met zijn afmeting van 1,85 x 1,52 x 42 cm past hij in iedere tuin. Het bad heeft ruimte voor 178 liter water, is voorzien van een afvoerplug en een reparatiesetje. Dit fantasiekasteel is geschikt voor kinderen vanaf twee jaar. Dit pretpark doet het bovendien ook goed op feestjes, een kinderfeestje of verjaardag was nog nooit zo’n succes!

Je shopt deze musthave bij HipPeZ aangesloten webwinkel Trendyspeelgoed.nl waar ze overigens nog veel meer speelgoed hebben voor urenlang speelplezier met water, check het uitgebreide assortiment waterpistolen maar eens.