Is jouw kindje toe aan een andere kamer? Wil je niet de hele boel verbouwen? Met een interieursticker maak je met een klein gebaar een groots resultaat. Voor kleine stoere jongens en meisjes zijn er toffe voertuigen muurstickers. Zo hebben ze bij Topmuurstickers een brandweerauto, graafmachine en een tractor. Superleuk en heel eenvoudig om de kamer van je kindje een nieuwe look en thema te geven. 

Voertuigen muurstickers - Topmuurstickers - HiPPeZ

Voertuigen muurstickers

Is jouw kleintje helemaal dol op de brandweer of wil hij/zij zelf graag brandweerman/brandweervrouw worden? Dan is een echte brandweermannenkamer vast datgene waar je hem/haar heel blij mee kunt maken. Met de mooie muurstickers van Topmuurstickers.nl haal je iets moois in huis.

Daar komt de brandweer met loeiende sirenes, iedereen aan de kant! Deze muursticker laat de fantasie van jouw kindje spreken. Ze zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren, waaronder natuurlijk rood. Maar zoals je ziet is hij in blauw ook heel erg leuk. Kies hem in de favoriete kleur van jouw kleintje. En dan de afmetingen, ga je voor een subtiele maat of mag het echt een blikvanger worden? Ook hierin is de keuze weer enorm.

Tractor muursticker

In de collectie muurstickers voertuigen hebben we ook een hele stoere tractor. Deze stoere tractor is er in verschillende maten en ook hier heb je de keuze uit maar liefst een kleine 50 kleuren. Van het stoere zwart tot een mooie blauwe of groene kleur. Je kunt zelfs kiezen voor een metallic kleur in bijvoorbeeld, zilver, goud of koper. Dat geeft een extra dimensie aan de interieursticker. Ook leuk wanneer je kind al iets ouder is.

 

Topmuurstickers - tractor - Hippez

 

Graafmachine interieursticker

 

En dan de graafmachine, welke mannetje is daar niet dol op? Ze kunnen er vaak urenlang gefascineerd naar kijken. Ook in de zandbak is de graafmachine een veel gebruikt voertuig om mee te spelen. En wat dacht je in huis, naast alle auto’s en trekkers blijft de graafmachine altijd weer een favoriet. Lekker spelen, graven en bouwen. Voor al die kleine jochies is er deze stoere muursticker. En zoals je ziet is hij ook in grijs een topper.

Ook leuk is het om in een monochrome kinderkamer te werken met één kleuraccent. In het geval van de graafmachine zou dat heel mooi in geel kunnen, de brandweerauto in rood en de tractor in blauw of groen. Zo maak je heel eenvoudig een statement in de kinderkamer.

DIY muurstickers plakken

Een muursticker plakken kan iedereen. Met een gladde ondergrond die stofvrij is en een rakel is het plakken een eitje. Het vergt wat geduld, maar het is voor iedereen heel goed te doen. En het fijne aan deze muurstickers is dat het de ondergrond niet beschadigd. Wil je hem niet meer op de muur dan laat de sticker bij het verwijderen zelfs geen lijmresten achter. Zo kun je nog eens de kinderkamer voorzien van een ander thema.

Je shopt deze en nog veel meer mooie muurstickers voor de baby- en kinderkamer online bij de Hippez aangesloten webwinkel Topmuurstickers.nl

Benieuwd naar meer toffe muurdecoratie? Kijk hier verder >>>