Vintage Cowboys – voor stoere (cow)boys

by Theresia on 2 oktober 2015

in Jongenskleding, Nederlandse merken

Vintage Cowboys is zo’n wannahave Hollands jongenslabel waar wij van HipPeZ blij van worden. Stoere prints, mooie pasvorm, fijne kwaliteit en uniek in zijn soort. Alle blouses worden met de handgemaakt en zijn voorzien van handige drukknoopjes, zo ontstaat er geen gestoei met de knoopjes tijdens aankleden thuis, na zwemles of na het gymmen op school.

vintage_cowboys_favourite-things-hippez

Handgemaakt, dus uniek! De blouses van Vintage Cowboys worden in kleine oplage gemaakt zodat je lekker uniek blijft in je stoere Vintage Cowboy blouse. Neem model Finn, een hippe print van vintage race-auto’s, wie wil daar nou niet in gezien worden? Ook de longsleeves en sweaters zijn te leuk om te laten liggen. Longsleeve Farrel is er voor de vintagecowboys-beanie-favouritethings-hippezechte Hollandse cowboys. De stoere cowboy print zoals we hem kennen uit de Amerikaanse films.

Handgemaakt in Nederland of gemaakt in Nederland. Dat doen ze goed die stoere Vintage Cowboys! En dit zijn nog maar twee voorbeelden uit een reeks echte musthaves. Vergeet ook niet die comfortabele broeken te bekijken en die monsterlijke leuke beanies zijn het bewonderen meer dan waard. Dit heerlijke hippe Nederlandse label shop je bij Favourite Things!

 

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: