Vingino | trendy en populair bij de kids!

by Caroline | HipPeZ on 26 september 2012

in ► Kids Fashion, Hippez Blognieuws, Jongenskleding, Meisjeskleding, Nederlandse merken

De moeders van grotere kids kennen Vingino natuurlijk allang. Dit kinderkledingmerk is niet meer weg te denken uit het modebeeld. Het Nederlandse label staat voor kwaliteit en een goede afwerking. Welke jongen of meisje heeft er geen Vingino jeans in de kast? Het label is ook bij de kids zelf ongekend populair. En tja, op een gegeven moment willen jongens en meiden zelf hun stijl bepalen. Geen ontkomen aan!

Maar Vingino heeft veel meer dan alleen jeans. Bij de Hippez aangesloten webshop Noahs hebben ze dit mooie vest in de wintercollectie in de maten 116 en 128. Geweldig, zo’n preppy look voor jouw dame! Een beetje klassiek, een beetje volwassen. Mag best toch? Het blauw gemêleerde vest is wat langer en heeft bruine suède zakken en elleboogstukken.  Typische accenten die de ‘college style’ aan het vest geven. Het vest kun je eindeloos combineren met een stoere longsleeve of een hippe sjaal.

En dit trainingsjack van Vingino vind ik ook echt te gek! Sportief met de kleuren groen, wit, blauw en rood. Noahs heeft het jack in de maten 128 en 152. Wat dacht je bijvoorbeeld van een groene jeans eronder? Colourblocking is deze winter nog helemaal hip; jeans zijn in allerlei kleuren te krijgen. Zo’n trainingsjack is bovendien superhandig, kinderen trekken het graag aan. En het mooie is, dat je hem in het voorjaar en de zomer gewoon kunt doordragen. Een item waar jouw boy lang iets aan heeft dus. Snel naar Noahs om online te shoppen! Of naar de winkel aan de Lijnmarkt in Utrecht, mocht je toevallig in de buurt zijn …

 

 

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: