Villervalla | hip uit Zweden & uniek in Nederland

by Theresia on 6 januari 2012

in ► Kids Fashion, Hippez Blognieuws, Jongenskleding, Meisjeskleding, Scandinavische merken

Dat er uit Scandinavië de mooiste kinderkleding komt weten we inmiddels in Nederland heel goed. We zijn er allemaal dol op. Prachtige kleuren en hippe prints stelen vaak de show bij deze merken. Een relatief onbekend merk in Nederland is Villervalla.

Villervalla komt uit Zweden, Scandinavië. Villervalla, is Zweeds voor rommel of warboel, en bestaat sinds 2005. In dat jaar werd de eerste collectie stijlvolle en kleurrijke kinderkleding uitgebracht door de oprichtster Hanna Håkansson. Villervalla wil met haar filosofie kwaliteitskleding uitdragen tegen een aantrekkelijke prijs. De kleding is voor zowel jongens als meisjes en verkrijgbaar in de maten 86 t/m 116 en vanaf de nieuwe collectie vind je de kleding in de maten 56 t/m 128.

Villervalla kleding heeft veel prints met sterren maar ook strepen of een effen kleur. De kleding is comfortabel en wordt zowel casual als bij speciale gelegenheden gedragen. Het is voor Villervalla belangrijk dat de kleding onder goede arbeidsomstandigheden wordt geproduceerd zonder toevoeging van schadelijke stoffen tijdens het productieproces. De kleding van Villervalla bestaat uit 100% katoen. De collectie bestaat uit longsleeves, jurkjes, rokjes en jeans maar ook uit wanten, mutsen en sokken. En alles is even vrolijk en uniek.

Villervalla is al een enorm groot succes in Zweden en de andere Scandinavische landen en langzaam maar zeker worden nu ook de harten van de andere landen in Europa veroverd. Kortom Villervalla is een beetje retro maar ook stijlvol maar Villervalla is bovenal fun and funky. Villervalla is ook nog eens heel exclusief online in Nederland en alleen te verkrijgen bij de HipPeZ aangesloten webshop sTerrenopsTelten. En nu voor wel heel aantrekkelijke prijsjes…. want bij sTerrenopsTelten hebben ze maar liefst 30 tot 40% korting.

sTerrenopsTelten
Nieuwe kinderkleding (0-10 jaar) van Nova Star en exclusief voor Nederland dealer van het Zweedse merk Villervalla.

 

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: