Villervalla | de ster onder de sterren

by Theresia on 5 november 2012

in ► Kids Fashion, Babykleding, Hippez Blognieuws, Jongenskleding, Meisjeskleding, Scandinavische merken

Maak kennis met Villervalla! Een hip en vrolijk kinderkledingmerk dat in Zweden en omliggende Scandinavische landen al vele harten heeft veroverd, maar in Nederland nog relatief onbekend is. Leuk, want dat betekent originele kinderkleding! Villervalla is exclusief verkrijgbaar bij sTerrenopsTelten.nl en betekent rommel of warboel en dat zie je met een knipoog terug in de collectie. Vrolijke kleuren: effen of verschillende strepen, sterren en stippen. Maar ook leuke motieven, wat dacht je van de appelprint en de racercheck? Alle kleuren zijn gelijk, dus je kunt eindeloos combineren en daar houden wij moeders van.

Bij sTerrenopsTelten.nl vind je een hele uitgebreide collectie die laatst nog verder is uitgebreid met winterjassen met bijpassende mutsen en handschoenen maar ook rompertjes voor de kleintjes. Stoer en vrolijk, ook in de herfst. Maar het moet ook zeer zeker lekker zitten en ook daar slaagt Villervalla dik voor.

Villervalla wordt verantwoord geproduceerd en een steeds groter deel van de collectie wordt gemaakt van ecologisch katoen. Dit hippe merk ik verkrijgbaar voor kids van 0 t/m 8 jaar bij sTerrenopsTelten.nl. Voor alle HipPeZ lezers is het nu extra leuk shoppen want met de code HipPeZ10 ontvang je 10% korting op de gehele collectie! Bovendien krijgt iedere HipPeZ bestelling een super leuke ‘glow n de dark’ sterren-stuiterbal cadeau!

 

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: