Vier het mee en ontvang 30% korting @Zazou

by Theresia on 29 april 2013

in ★ Winacties & Kortingen

Nieuwe shop voor Zazou
De laatste 2 maanden is er hard gewerkt door Zazou om de live gang met de niewe website voor elkaar te krijgen. En met succes is deze vrijdag 26 april gelanceerd.

Zazou en de toekomst
Een nieuwe website was noodzakelijk voor de groei die Zazou doormaakt. Gezien het aantal dagelijkse orders én de verouderde techniek van de vorige website van Zazou was er geen ontkomen meer aan. Goed voorbereid zijn voor de toekomst en daarbij ook aansluiten op de Social Media en alle mogelijkheden daarom heen was een van de prioriteiten tijdens de implementatie en het maken van de keuzes. En om deze prioriteiten goed uit te voeren was er maar één optie, en dat was ‘opnieuw beginnen’.

Enorme klus
Dit soort beslissingen daar groei je naartoe. Je hebt er tegelijkertijd zin in én je ziet ertegen op. Gelukkig heb ik in mijn verleden al heel wat implementaties achter de rug, en ‘spreek’ ik de taal van automatiseerders, waardoor je weet waar je staat én wat je te wachten staat. En toch blijkt het iedere keer weer een enorme klus, aldus Joyce van de Pas, eigenaresse van Zazou.eu.

Resultaat
Maar ze zijn ontzettend blij met het resultaat. Het harde werken is beloond met een overzichtelijke site, waarbij de klant eenvoudige selecties kan maken, gebruik kan maken van de social media door te liken en te sharen, maar óók korting ontvangt bij de betaling door een bericht te delen!

Daarnaast hebben we een automatisch spaarsysteem waarmee voor mooie kortingen gespaard wordt, een eenvoudige bestelprocedure en kan de klant chatten om zo eenvoudig en snel antwoord te krijgen op een vraag. De klant is koning toch?

Feest!
En om te vieren dat we live zijn én de klant zich ook echt koning te laten voelen hebben we momenteel een geweldig actie lopen. Tot 2 mei a.s. geven ze 30% korting op alles. Als de klanten de code ‘Kroonkorting’ gebruiken wordt deze korting automatisch verrekend in de winkelwagen. Ga je mee naar Zazou.eu?

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: