Veelzijdige 100% biologisch katoenen badcape

by Theresia on 24 september 2016

in ► Zwanger & Newborn, Baby-uitzet

HipPeZ aangesloten webwinkel 4Naturalkids heeft een unieke badcape in haar assortiment. Hij is niet alleen superzacht en van 100% biologische katoenen badstof, maar heeft ook een geheel eigen vorm. De badcape die je kindje niet alleen heel snel afdroogt en warm houdt, maar ook nog eens voor veel meer doeleinde gebruikt kan worden. Van newborn tot junior.

badcape_4naturalkids_hippez

De afmetingen van deze handige badcape is 90×140 cm. Deze badcape maakt het afdrogen na het heerlijke badderen een stuk eenvoudiger. Hang de cape over je schouder, pak je kindje uit bad, houdt hem/haar tegen je aan en sla de cape om hem/haar heen. Lekker warm en zomaar droog. Of leg de cape klaar op de commode en wikkel je kindje er lekker in.

De badcape is niet alleen handig na het badderen of het babyzwemmen, hij is ook perfect te gebruiken als wikkeldoek of omslagdoek. Fijn tijdens de nachtvoedingen, of nu de ochtenden en avonden weer afkoelen, wanneer je kindje in de box in slaap is gevallen, tijdens een bezoekje of op het consultatiebureau.

Een badcape die eigenlijk niet in je assortiment babyspullen kan ontbreken. En omdat hij zo lekker groot is gaat hij ook een een tijdje mee tijdens de groei van jouw oogappeltje. De wikkeldoeken zijn er in verschillende motiefjes en kleuren. Allemaal puur en handgemaakt, met een hoop liefde.

Je shopt deze unieke, handige en heerlijk zachte badcapes online bij 4Naturalkids.nl

4naturalkids_badcape_hippez

Ook interessant:

Previous post:

Next post: