Smafolk | Veel retroprints en kleur in zomercollectie 2012

by Theresia on 25 mei 2012

in Hippez Blognieuws, Jongenskleding, Meisjeskleding, Scandinavische merken

Smafolk verrast ons dit zomerseizoen weer met een collectie vol retro prints en kleurencombinaties. Herkenbaar voor dit merk, maar toch weer net even anders dan andere seizoenen. Het is in elk geval weer om super vrolijk van te worden!

In de webshop van Love, Peace & Joy vind je prints van olifanten, apen, leeuwen, kikkers en vlinders. Daar kun je zo mee naar de dierentuin! Maar er zitten ook terugkerende items in de nieuwe colectie, die het altijd goed doen, zoals de t-shirts met stoere rode auto’s en de mooie t-shirts met hartjes en jurkjes met de bekende Smafolk appeltjes voor de meiden.

De nieuwe zomercollectie van Smafolk staat nu online bij Love, Peace & Joy in de maten 86-92 t/m 134-140. Omdat Smafolk ruim valt kun je voor de jongens en meisjes met maat 134 ook zeker even rondneuzen. De t-shirts en jurkjes uit de zomercollectie zijn gemaakt van lekker luchtig materiaal, kom maar op dus met die warme zomerdagen.

Nog een leuk nieuwtje tot slot: Met ingang van het najaar heeft Love, Peace & Joy ook kleinere maatjes van Smafolk in de shop! En ben je benieuwd naar de nieuwe collectie of wil je wel eens zo’n geweldig kledingstuk proberen? Tot eind mei kan het nog voordeliger want tot 1 juni betaal je geen verzendkosten bij Love, Peace & Joy, dit omdat ze de lancering van hun nieuwe site vieren. Vier het mee!

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: