Zondag 16 juni is het Vaderdag. De dag om als kind hem even lekker te verwennen met een lekker ontbijtje op bed, een knutsel en een bijpassend cadeau. Maar wat koop je toch voor de liefste vader? Voor alle lieve, stoere vaders met een zoon heeft Kaya Sieraden een perfecte match. Het Vader & Zoon cadeau.

Vaderdag - KayaSieraden - HiPPeZ

De perfecte match voor Vaderdag

Je kunt je vader een sieraad geven, een stoere armband past eigenlijk wel bij iedere papa. Hoe leuk is het om als zoon een vader/zoon set te geven. Deze hippe en prachtige armbandenset bij KayaSieraden.nl is zo’n heel tof voorbeeld en idee. Wat deze set nog unieker maakt is dat je ze kunt laten graveren. Make it personal en nog meer bijzonder met een datum, een symbool en je naam. Een perfect cadeau voor papa en een voor jou.

Vader en zoon cadeau Vaderdag - Kayasieraden - Hippez

Gepersonaliseerd Vaderdagcadeau

Deze set kun je dus personaliseren met een naam, datum of symbool. Ook zijn de armbanden verkrijgbaar in twee kleuren, zwart en bruin. Ze zijn gemaakt van een stevige en kwalitatief goede runderleer. De zilverkleurige sluiting is gemaakt van stainless steel en die is zeer geschikt voor een gravure. Bovendien blijft het ook voor altijd mooi.

Uniek cadeau voor papa en zijn mini-me

Superleuk is deze set voor vader en zoon. Ook wanneer er meerdere zoons zijn binnen het gezin is de set uit te breiden zodat vader en zijn zoons dezelfde armband dragen. Een band voor het leven wordt hiermee gesymboliseerd. De set wordt geleverd in een mooi doosje zodat het cadeau klaar is om te schenken. Met dit cadeau weet je zeker dat je jouw vader extra blij maakt tijdens Vaderdag en alle dagen daarna.

Vaderdagcadeau - KayaSieraden - Hippez

Een mooi cadeau met een mooie gedachte

Met de aanschaf van deze set heb je niet alleen een prachtig cadeau voor je vader en jezelf in handen, je steunt met de aankoop ook een kind in Gambia. Met jouw aankoop doneert KayaSieraden een bedrag waardoor een kind in Gambia een week naar school kan. Met de liefde voor je vader steun je dus ook een kind elders op de wereld. Alleen maar liefde, toch?

Je shopt deze mooie vader en zoon set bij KayaSieraden.nl

Vaderdagcadeau - armband - KayaSieraden - Hippez

Benieuwd naar meer moois van KayaSieraden? Kijk hier verder >>>